NEVIĐENA BRUTALNOST HOLANDSKE POLICIJE: Najpre je nokautirao devojku pesnicom, zatim je davio pendrekom, pa je patosirao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: PrintScreen

neviđena agresija policajca

NEVIĐENA BRUTALNOST HOLANDSKE POLICIJE: Najpre je nokautirao devojku pesnicom, zatim je davio pendrekom, pa je patosirao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Na jednom nedavno objavljenom snimku vidi se kako holandski policajac brutalno tuče devojku ispred noćnog kluba u Roterdamu.

Policija kaže da su pozvani u neimenovani noćni klub jer je par u pijanom stanju napao izbacivača.

Video snimak posmatrača pokazuje grupu policajaca kako stavljaju lisice čoveku koga potom vode ka kolima. Mlada žena, navodno devojka uhapšenog, dolazi do jednog od policajaca i počinje da se raspravlja s njim. I on i njegova koleginica guraju ženu, koja se sapliće i pada na leđa.

Dok joj prolaznik pomaže da ustane prilazi joj policajac kome devojka udara šamar. Slede brutalna dva udarca u glavu. Ona ponovo pada i mladić sa crvenim šeširom pokušava da odgurne policajca, koji takođe pokušava da ga udari. Obezbeđenje upozorava okupljene mladiće da odu.

Podižući ženu sa zemlje, policajac je vuče do policijskih kola. Prema saopštenju policije u Roterdamu, žena i njen dečko su uhapšeni nakon što su napali izbacivače iz kluba koji su podneli krivičnu prijavu protiv njih.

Policija u Roterdamu kaže da je pokrenula i unutrašnju istragu o ponašanju svog službenika.

Kurir.rs

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja