NEOBUZDANI PAR SE DAO U AKCIJU U AVIONU: Šokirani putnici nisu mogli da veruju šta se događa na sedištu iza njih! (VIDEO 18+)
Foto: Twitter/Printscreen

razuzdan let do meksika

NEOBUZDANI PAR SE DAO U AKCIJU U AVIONU: Šokirani putnici nisu mogli da veruju šta se događa na sedištu iza njih! (VIDEO 18+)

Planeta -

Jedan bračni par radovao se prijatnom i mirnom letu za Meksiko kada su uvideli da se nešto čudno događa na sedištu iza njih.

Ljubavnici, koji su bili smešteni na sedištu u zadnjem redu aviona, bez trunke blama počeli su da razmenjuju strasti naočigled svih putnika.

"Mama i tata su želeli prijatan let za Meksiko i onda su mi poslali ovo", napisala je Kilej Tuli na Tviteru, a potom podelila snimak.

Klip je snimila njena majka, koju je očigledno ovaj seks zabavljao, a na snimku možemo da vidimo da ostali putnici nisu upućeni u dešavanja u zadnjem delu aviona - osim jednog koji je sve vreme gledao kroz prozor, kako bi ignorisao seks.

Avio-prevoznik Silver ervejz je potvrdio da je snimak nastao na letu njihovog aviona, ali nisu komentarisali prirodu ponašanja putnika. Tvit je do sada pogledalo više od šest miliona ljudi.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Twitter/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja