POLICIJA OBJAVILA ŠOKANTNE SNIMKE: Evo šta se sve događalo nakon što su tri sestre ubile oca, poznatog ruskog mafijaša (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

preti im doživotna robija

POLICIJA OBJAVILA ŠOKANTNE SNIMKE: Evo šta se sve događalo nakon što su tri sestre ubile oca, poznatog ruskog mafijaša (VIDEO)

Planeta -

Vest o monstruoznom ubistvu ruskog mafijaša Mihaila Kačaturijana koga su ubile njegove ćerke Kristina (19), Angelina (18) i Marija (17), obišla je svet, a sada je policija objavila snimak koji, kako se čini, prikazuje šta se događalo posle ubistva.

"Moskovski istražitelji ispituju snimke nadzornih kamera iz zgrade u kojoj je počinjeno ubistvo", navodi se.

Na jednom snimku se može videti jedna od sestara koja je vidno u šoku. Bila je nervozna, a lice je više puta prekrila rukama.

Kao što smo već pisali, tinejdžerke su priznale ubistvo oca navodeći da su to učinile jer ih je godinama seksualno i fizički maltretirao.

foto: Youtube/Printscreen

Međutim, sudija je odbio da poveruje u te tvrdnje i pusti ih iz pritvora. Smatra se da su sve već unapred smislile te umesto početnih prognoza da im preti do 15 godina robije, izgleda da im se smeši doživotna kazna.

Kako se navodi, one su Kačaturijana napale dok je spavao u fotelji i izbole ga oko 40 puta. Slučaj je ipak pokrenuo veliku debatu jer jedni smatraju da im je otac bio tiranin, a drugi tvrde da su u pitanju privilegovane razmažene devojke koje su bes iskalile na ocu koji je bio fin i religiozan čovek.

Kurir.rs/RT Foto: Twitter/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja