POZNATI MILIJARDER IMA NOV BIZNIS: Nudi luksuzna krstarenja za odrasle, a samo da budete na listi čekanja vam treba 500 evra! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

SAMO ZA STARIJE OD 18 GODINA

POZNATI MILIJARDER IMA NOV BIZNIS: Nudi luksuzna krstarenja za odrasle, a samo da budete na listi čekanja vam treba 500 evra! (VIDEO)

Planeta -

Milijarder Ričard Brenson odlučio je da se fokusira na krstarenja, a na njegove luksuzne brodove će moći da se ukrcaju samo oni stariji od 18 godina.

"Virdžin vojadžes", kompanija za krstarenja, objavila je kako će izgledati kruzer nazvan "Skarletna dama".

Glavna ideja je da se posetiocima ponudi "moderno i romantično krstarenje", a enterijer i eksterijer osmislilo je nekoliko poznatih dizajnera na svetu. Nije prošlo ni nekoliko sati, a već postoje oni koji su dali više od 300 funti, što je oko 500 evra, samo kako bi se našli na listi čekanja.

foto: Reuters

Pored svoje veličine i dizajna, "Skarletna dama" će se razlikovati od svih ostalih kruzera po tome što će na njega moći da uđu samo punoletni ili kako je Brenson sam rekao "mladi u srcu". Organizatori obećavaju da će se tu posetioci "podmladiti", kao i da ih očekuje "uzbudljiv noćni život".

Dizajnerski tim je rekao da je brod osmišljen tako da pruži ljudima što intimniji odmor, ali i mogućnost da se povežu sa morem. Pokrenuta je gradnja tri broda, a prvi se očekuje 2020. godine.

Više od 80 kabina imaće terasu i pogled na more, galantni saloni, opušteni prostor za relaksaciju, deo za sunčanje. Unutar broda postojaće i dva restorana sa najboljom mogućom hranom, sportski centri, bazen sa termalnom vodom, bazeni sa hidroterapijom, prostorije sa lekovitim blatom i slana soba...

"Biće ovo najprepoznatljiviji brod koji će ploviti preko sedam mora, pružajući neodoljivo iskustvo", izjavio je Ričard Branson i dodao da prvi kruzer stiže 2020. godine kada će ugostiti više od 2.700 ljudi sa 1.150 članova posade.

Ime ovog kruzera inspirisano je prvim avionom kompanije "Virdžin grupe", ali na ovaj način čelnici broda želeli su da istaknu moć ženskog roda koji dominira u marketingu i samom upravljanju brodom.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track