DRŽAO JE ZAROBLJENU U PEĆINI 15 GODINA: Seoski vrač oteo i silovao devojčicu od njene 13. godine!
Foto: Profimedia

šaman iz indonezije

DRŽAO JE ZAROBLJENU U PEĆINI 15 GODINA: Seoski vrač oteo i silovao devojčicu od njene 13. godine!

Planeta -

Policija u Indoneziji oslobodila je 28-godišnju devojku koju je seoski šaman držao zatočenu u pećini 15 godina.

Vrač star 83 godine navodno je kidnapovao devojku kada je imala svega 13 godina, a tokom vremena joj je isprao mozak ubedivši je da ju je zaposeo zli duh "jin".

Navodi se da ju je odveo svojoj kući gde je seksualno zlostavljao nesrećnu devojku više od deceniju. Šaman je uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja i kidnapovanja.

Starac je, kako prenose lokalni mediji, poznat pod imenom Jago i kao alternativni iscelitelj koji praktikuje i crnu magiju.

Policija je navela da je devojčicu još 2003. godine dovela njena porodica kod njega na tretman i ostavila je tamo. Kasnije je devojčica nestala, a šaman je rekao njenoj porodici da je otišla u Džakartu da nađe posao.

Nakon bezuspešne potrage njene porodice od nekoliko godine, devojčica se vodila kao nestala.

Reagujući na prijavu, policija je otišla u selo Galumpang i tamo pronašla nesrećnu devojku na malom prostoru iz agomile kamenja.

Na fotografijama koje je objavila policija vide se komadi primitivnog nameštaja u pećini koja se nalazi pored šamanove kuće.

Policijski izveštaji navode da je starac silovao devojčicu konstantno od njene 13 godine, kao i da je povremeno tokom noći dovodio u svoju kuću, ali da je tokom dana bila prisiljena da boravi u pećini.

Kurir.rs / BBC

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track