BRUTALNO SILOVAO DEVOJČICU (14), UBIO JE I UNAKAZIO TELO: Krenula biciklom da obiđe manastir, kad je monstrum zverski napao! UŽAS U RUSIJI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube, Printscreen/ Twitter

POVRATNIK

BRUTALNO SILOVAO DEVOJČICU (14), UBIO JE I UNAKAZIO TELO: Krenula biciklom da obiđe manastir, kad je monstrum zverski napao! UŽAS U RUSIJI! (VIDEO)

Planeta -

Javnost u Rusiji je ostala šokirana jezivim detaljima silovanja i ubistva maloletne devojčice od 14 godina, koju je silovatelj povratnik napao, a zatim i unakazio njeno telo.

Telo maloletne Kristine Smirnove (14) pronađeno je bez odeće, silovano, unakaženog lica i iskasapljenih genitalija u štali na severu Rusije. Nju je napao, silovao i zverski ubio, već osuđivani silovatelj i ubica, Sergej Šerbakov (61).

Kako prenose ruski mediji, devojčica je krenula biciklom da obiđe lokalni manastir, kada ju je Šerbakov napao. On je priznao ovo zversko ubistvo koje je čak i policajce sa najtvrđim stomakom bilo previše brutalno.

Telo devojčice je pronađeno u štali. Scena je bila užasna, čak su se i policajci zgrozili viđenim.

Kako se navodi, ubica se kao povratnik zaposlio u manastiru, ali je tamo dobio otkaz zbog toga što je dolazio u društvu pijanih žena. On je zločin priznao odmah pošto ga je policija pronašla.

"Bio sam jako pijan, koristio sam sekiru i nož prilikom ubistva", izjavio je monstrum pred policijom.

Inače, on je prethodnu kaznu od 15 godina služio zbog ubistva i kasapljenja bivše ljubavnice, kojoj je tom prilikom odsekao dojku, kao i gentiltalije.

Neutešna majka tragično nastradale devojčice, izjavila je da njena čerka nikada ne bi pričala sa strancima i da je bila na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

"Još ne znamo ništa. Kristina je otišla u vožnju biciklom, bila je očigledno na pogrešnom mestu u pogrešno vreme", izjavila je ona.

Kurir.rs/ Miror

Foto: Printscreen/ Youtube i Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja