HAOS NA LETU ZA IBICU: Pijana plesala putnicima u krilu i pokazivala grudi, a posle jednog šamara je počela ozbiljna tuča! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

uzbudljiv let

HAOS NA LETU ZA IBICU: Pijana plesala putnicima u krilu i pokazivala grudi, a posle jednog šamara je počela ozbiljna tuča! (VIDEO)

Planeta -

Na letu iz engleskog Lutona za Ibicu izbila je velika tuča kada je jedna putnica plesala ljudima u krilu i pokazivala im grudi.

Kako je naveo jedan od putnika, problematična devojka je bila sa grupom muškaraca, a njeni prijatelji su sedeli u zadnjem delu aviona.

"Davali su joj stalno da pije. Počela je da im pleše u krilu, zatim je pokazivala grudi, a onda se spustila na sve četiri u prolaz između sedišta", rekao je.

Prijatelji su pokušali da je smire, ali ona ih nije slušala.

"Nije pravila neke veće probleme, samo je ljudima išla na živce. Bio je to kasni let, svi su bili umorni, a posvađala se i sa stjuardesama kad je počela da se šeta po avionu dok se pripremao za sletanje. U jednom trenutku je počela da hoda okolo i tapše ljude po glavama. Kad je pipnula jednu devojku, ova joj je uzvratila šamarom i tako je sve počelo", opisao je.

Haos je trajao sve dok avion nije sleteo, posle čega je policija ušla u avion i odvela je u lisicama.

Kurir.rs/Unilad Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track