MONAHE PROBUDILA VATRA: Videli su bljesak, a kada su otišli u dvorište, zatekli su jeziv prizor (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

UŽAS

MONAHE PROBUDILA VATRA: Videli su bljesak, a kada su otišli u dvorište, zatekli su jeziv prizor (VIDEO)

Planeta -

Jedan muškarac ubio se u dvorištu tajlandskog budističkog hrama Čon Buri.

Monahe su uznemirili vatra i dim koji su osetili da dolazi spolja, a kada su izašli napolje, videli su čoveka kako gori.

Bio je prekriven papirima za koje je kasnije ustanovljeno da su gubitnički tiketi. Međutim, pravi šok su doživeli kada su pogledali snimak sa video nadzora.

Pirapong Jirakunarat (52) provalio je u hram u Pataji na Tajlandu, ispred mesta gde se obavljaju ritualne kremacije pokojnika. Nakon toga, na snimku se vidi se kako se sakriva iza stepenica, a posle par trenutaka, vidi se i bljesak, za koji je utvrđeno da je nastao kada se polio benzinom.

Kada su se monasi pojavili, on je već sav bio prekriven vatrom i ostalo im je samo da pozovu vatrogasce. Starešina hrama, Sanan Hutavnio (73), izjavio je da se slučajno probudio iz sna, kao i da je u trenutku javljanja vatre krenuo po blagoslov, kada je iz pravca krematorijuma hrama video dim i vatru.

"Hram je bio zaključan kao i svake noći. Video sam vatru i pozvao sam policiju. Ništa se neubičajeno nije dešavalo pre toga", rekao je.

Kada su vatrogasci izašli na teren, oko tela i u garderobi su pronašli veliki broj loto tiketa, kao i pokojnikova dokumenta.

Policija je rekla da se pokojnik na samoubistvo odlučio najverovatnije zbog dugova.

Kurir.rs/Mirror Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track