TRAŽILI ORUŽJE, A OTKRILI JEZIVE SNIMKE: Bračni par dresera ORGIJAO SA PSIMA, najgore prošao doberman Demon! (VIDEO)
Foto: prointscreen YT

strašno

TRAŽILI ORUŽJE, A OTKRILI JEZIVE SNIMKE: Bračni par dresera ORGIJAO SA PSIMA, najgore prošao doberman Demon! (VIDEO)

Planeta -

Prilikom pretrage vile jednog bračnog para, policija je slučajno pronašla video snimke njihovog orgijanja u kojima su učestvovali i psi.

Kristina Paterson (42) i njen surug Ričard (47), uhapšeni su nakon racije koja je sprovedena u njihovoj kući u Safoku u SAD u sklopu koje se nalazi i uzgajivačnica pasa.

Policija je tražila ilegalno oružije, ali su uz pušake, pronašli i gnusne video snimke na kojima je se vidi kako upražnjavaju seks sa psima. Kako se navodi, sporni snimci su pronađeni 2017. godine, a suđenje je započelo u julu iste godine.

Među snimcima bračnnog para koji se bavio dresurom pasa za policiju, pronađen je i video u kojem zlostavljaju dobermana po imenu Demon.

Advokat okrivljenih, Ednrju Saks, na suđenju je izrekao šokantnu odbranu, govoreći da je ono što se dešava u bračnoj sobi intima dvoje ljudi, kao i da nije siguran da je u vreme zlostavljanja životinja postojao zakon protiv toga, ali i da mu nije jasno kako je policija došla do takvog materijala ako je tražila nešto drugo.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track