PRŠTI OD LUKSUZA NA SVE STRANE: Kada vidite kakve poklone bogataši razmenjuju između sebe ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI!
Foto: Profimedia

PUTOVANJA, JAHTE, SKULPTURE

PRŠTI OD LUKSUZA NA SVE STRANE: Kada vidite kakve poklone bogataši razmenjuju između sebe ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI!

Planeta -

Luksuzna robna kuća poznata po tome da svake godine objavljuje božićni katalog sa predlogom najluksuznijih i najekstravagantnijih poklona za one sa veoma dubokim džepom.

Budući da je namenjen klijenteli koja troši stotine hiljada dolara bez da trepne okom, a pogotovo s obzirom na to da katalog izlazi od 1939. na dosadašnjim listama poklona našle su se zbilja zanimljive stvari od podmornice do prave pravcate mumije. Jer šta pokloniti nekom ko već ima sve?

Izbor zaista nije lagan, evo šta se sve nudi.

Putovanje Azijom u trajanju od mesec dana

Ako želite da sa svojim najdražima i najbližima istražite Aziju, to će vas koštati 630 hiljada dolara.

Srećni dobitnik ovog poklona i njegova tri gosta mesec dana će provesti u istraživanju Indije, Nepala, Butana i Maldiva. Oni će odsedati u najluksuznijim hotelima i putovaće privatnim avionom.

foto: Profimedia

U zavisnosti od ličnih interesovanja, moći će da provode vreme sa majstorima joge, stručnjacima za neuropatiju, hinduskim sveštenicima i monasima.

U cenu su uključeni i vožnja helikopterom na Himalaje, kao i krstarenje jahtom po ostrvima.

Skulptura životinje po izboru

Možda biste voleli da u bronzi ovekovečite lik svog ljubimca ili možda svoje omiljene divlje životinje? Nema problema, danski vajar Bjorn Okholm Skaarup je ovde da ispuni sve vaše želje i prohteve.

foto: Profimedia

To će vas koštati 200 hiljada dolara, što i nije loša cena uzevši u obzir da se radi o svetski poznatom umetniku čija se dela izlažu u najboljim svetskim muzejima.

U poklon je uključen let do Firence, kako biste proveli vreme sa umetnikom i dogovorili detalje izrade svoje omiljene životinje.

Kuća poroka

Svako ima svoj porok, a u ovoj luksuznoj kući moći ćete se bezbrižno prepustiti svom poroku, bilo da se radi o pušenju finih cigareta, ispijanju skupocenog alkohola ili nečem pomalo mračnijem.

Luksuzni dizajn kuće sa elegantnim nameštajem i svetlima koja se mogu prilagoditi svakom raspoloženju koštaće vas 250 hiljada dolara.

Jahta na solarni pogon

Luksuzna jahta duga 22,5 metara najveća je jahta na solarni pogon na svetu. Cena - prava sitnica: sedam miliona i sto hiljada dolara.

foto: Profimedia

Ima tri nivoa i četiri glavne kabine u kojima može da udobno spava čak 12 ljudi. Opremljena je funkcionalnom kuhinjom, luksuznim muzičkim uređajem. Satelitskom televizijom, internetom i prostranim ormanom.

Tajni agent

Za skromnih 315 hiljada dolara svojim bližnjima možete pokloniti iskustvo kako je to biti tajni agent.

Četvoro srećnika biće prebačeni u Las Vegas privatnim avionom, gde će početi njihova špijunska avantura u trajanju od tri dana i dve noći. Odmah po sletanju, dočekaće ih misteriozni muškarac koji će im predati kovertu sa njihovom misijom, a u izvršavanju će im pomagati profesionalni vozači, padobranci, pa čak i marinci.

U nju će biti uključeno skakanje iz aviona, luda vožnja u brzim automobilima, večera i smeštaj u luksuznom Waldorf Astoria Las Vegas hotelu.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja