NI METAK NIJE MOGAO DA GA ZAUSTAVI: Ovaj mladoženja se pojavio sa ranom i metkom u ramenu na svom venčanju! (VIDEO)
Foto: Profimedia

mlada ne treba da čeka

NI METAK NIJE MOGAO DA GA ZAUSTAVI: Ovaj mladoženja se pojavio sa ranom i metkom u ramenu na svom venčanju! (VIDEO)

Planeta -

Da ljubav ne može ništa da zaustavi, pa ni metak, dokazao je jedan mladoženja iz Indije.

On je pogođen u rame na putu do venčanja, ali je odlučio samo da previje ranu i požuri da izgovori bračne zavete svojoj izabranici.

Badal (25) i njegova verenica su samo jedan od mnogobrojnih parova koji su ovih dana venčali u Indiji, s obzirom na to da je sezova venčanja u jeku u ovoj zemlji.

foto: YouTube prtscr / India TV

Ipak, ovakve prepreke na putu do zaklinjanja na večnu ljubav, Badal nije očekivao. Njegovo ranjavanje je zapravo više ličilo na atentat.

Mladoženja je bio u kočijama zajedno sa svojim rođacima koji su plesali oko njega. Na oko 400 metara udaljenosti od mesta ceremonije, u južnom Delhiju, dva nepoznata muškarca su se popela na kočiju u upucala ga u rame.

Najpre, kako kaže, nije shvatio šta se dogodilo.

"Kada je osetio da ga peče rame i video krv, sišao je iz kočije i rekao članovima familije šta se dogodilo. Do tada su napadači već pobegli" objasnio je policajac koji radi na slučaju.

Odveden je do obližnje bolnice gde su ga previliali nisu mogli da uklone metak na licu mesta jer je za to potreban komplikovaniji zahtvat. Nakon 3 sata terapije i previjanja, Badal je, doduše sa metkom u ramenu, ipak stigao na svoje venčanje.

"Metak je i dalje zaglavljen između kostiju ramena. Doktori će ga pozvati na operaciju", objasnio jepolocajac i dodao da je potraga za napadačima još u toku.

Kurir.rs / RT

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track