PROFESORKA SLALA UČENIKU GOLE FOTKE: DOĐI, MUŽ MI NIJE TU! Tinejdžer priznao DEVOJCI, a odbrana na sudu sve ostavila BEZ REČI!
Foto: INGHAM COUNTY SHERIFF'S OFFICE

RASKRINKANA

PROFESORKA SLALA UČENIKU GOLE FOTKE: DOĐI, MUŽ MI NIJE TU! Tinejdžer priznao DEVOJCI, a odbrana na sudu sve ostavila BEZ REČI!

Planeta -

Profesorka koja je bila zaposlena kao zamena u jednoj školi u Mičigenu osuđena je za seksualno zlostavljanje maloletnog učenika, a pred sudom se branila činjenicom da u tom odnosu pokušala da nađe utehu.

Alison Britani Moran (27) osuđena je na 25 meseci zatvora, uslovno na 15 godina, nakon što je u septembru 2017. godine u više navrata seksualno iskoristila učenika koji je imao 15 godina.

Kako je navedeno, ona je mladića namamila u svoj dom preko Snepčeta, gde mu je slala svoje slike na kojima se nalazila u erotskim pozama. Na dan kada ga je seksualno iskoristila, ona mu je poslala poruku da joj muž nije kod kuće, da bi čim je došao, krenula da ga napastvuje u dnevnoj sobi.

Nakon tog napada, ona je maloletnika iskoristila još jednom. Kako je pokazala istraga, Moranova je preko Snepčeta vrbovala još par učenika.

Čitava afera je otkrivena kada je mladić priznao svojoj devojci šta mu se desilo. Prema rečima njegove majke, on je nakon toga, od dečaka koji je bio jedan od najvoljenijih u školi, postao depresivan i ćutljiv, a njegovo stanje se pogoršalo kada je Moranova posle hapšenja pokušala da izvrši samoubistvo.

"Propustio je dosta od svojih tinejdžerskih dana zbog toga šta mu je ona uradila", rekla je na suđenju dečakova majka.

Moranova se na suđenju branila činjenicom da joj je u tim trenucima brak bio u krizi i da se osećala veoma usamljenom, zbog čega je pokušala da nađe utehu u seksu sa đacima.

Kurir.rs/ New York Post

Foto: INGHAM COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track