Najnovije vesti

ROBIN HUD IZ HONGKONGA ODRŽAO OBEĆANJE SIROTINJI: Obećao da će pare  padati s neba, evo kako su građani reagovali (VIDEO)
Foto: YT screenshot

svaka čast

ROBIN HUD IZ HONGKONGA ODRŽAO OBEĆANJE SIROTINJI: Obećao da će pare padati s neba, evo kako su građani reagovali (VIDEO)

Planeta

Kiša novca počela je iznenada da pada u subotu poslepodne u siromašnoj oblasti Šam Šui Po u Hong Kongu.

Ne postoji objašnjenje zašto su s neba počele da padaju novčanice od 100 honkongških dolara (oko 11 evra). Kada su to videli, iznenađeni i veseli građani počeli su da skupljaju pare, a neki su se penjali na krovove automobila kako bi skupili što više.

Međutim, uskoro je stigla policija i pokvarila zabavu tražeći da svi predaju ono što su sakupili, a radi se o ukupno 566 evra.

Istrage neće biti, kao ni potrage za onim kome novac pripada jer nije bilo nikakve štete. Pre "kiše novca", putem Fejsbuka se obratio čovek koji je najavio ovaj događaj.

"Da li neko veruje da novac može da pada s neba”, rekao je između ostalog muškarac, nakon čega je novac počeo da pada na tlo.

U opisu videa se navodi da je dobročinitelj “superheroj” koji je “pljačkao bogate da bi pomogao siromašnima”. Veruje se da je muškarac vlasnik kompanije koja promoviše trgovinu digitalnim dobrima preko interneta.

Kurir.rs/CdM Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...