HIT! VEŠTICE ČUVAJU PUTINA: Bacile prokletstvo na neprijatelje predsednika Rusije! OVO SU ČINI KOJE SU IZGOVORILE! (VIDEO)
Foto: EPA

PROTIV ZLIH SILA

HIT! VEŠTICE ČUVAJU PUTINA: Bacile prokletstvo na neprijatelje predsednika Rusije! OVO SU ČINI KOJE SU IZGOVORILE! (VIDEO)

Planeta -

Neprijatelji Rusije, čuvajte se! Grupa ruskih veštica okupila se da bi održala "krug moć" u znak podrške ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, bacajući čini za koje veruju da će ojačati Rusiju i baciti prokletstvo na njene protivnike.

"Carstvo najmoćnijih veštica", kako same sebe zovu, održalo je u utorak 5. februara u Moskvi poseban obred pošto je utvrdilo da Putinu treba malo dodatne podrške protiv "zlih sila".

Noseći crne ogrtače i čitajući knjige o čarolijama, veštice su koristile svoje čarobne moći da Rusiji daju novu snagu i pomognu Putinu da se nosi sa međunarodnim problemima. "Onaj koji čuje i ne čuje, koji vidi i ne vidi, ko je bio i što će biti, neće zaboraviti moju reč: Ustani velika silo Rusije, usmeti put Vladimira Putina, istinito i pravedno, kroz moju reč", glasila je jedna čarolija.

Glavna veštica i osnivač Carstva, Alona Polin, izjavila je za ruske medije da je ceremonija, koja je trajala oko 20 minuta, održana kao podrška državi i predsedniku Putinu, pošto je on “lice” Rusije.

Prema njenim rečima, ljudi ne bi trebalo "negativno da govore" o bilo kojoj osobi koja je zadužena za vođenje zemlje. Ne samo da su veštice bacale čaroliju pozitivnog jačanja za Rusiju i Putina, već su bacale kletve na njegove neprijatelje: "Ko nam dolazi sa zlom, ko nas ostavlja sa zlom, ko nas povređuje ili govori zlo - zauvek, večno i beskrajno - prokleti neprijatelji, prokleti neprijatelji!"

Na pitanje od koga je tačno Putinu potrebna podrška i zaštita, veštice nisu precizirale, već je jedan od odgovora bio da su kletve upućene "svima koji ga napadaju" i da su "zlobni kritičari" morali biti ućutkani. Alona Polin je rekla da je sve u vezi sa ceremonijom - od dana, do vremena i mesta održavanja, pažljivo izračunato kako bi "energija pravilno prešla" na Putina. Ali, ne brinite, veštica je razjasnila da je opšti cilj "usmeren ka poboljšanju kvaliteta života na Zemlji preko Rusije" i da je zbog tog cilja jednostavno bilo potrebno "veštičarenjem" podržati ruskog predsednika, prenosi RT.

Kurir.rs/ B92/ RT

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track