MADURO POSLAO PORUKU AMERIČKOM NARODU: Zaustavite Trampa da pokrene rat, to će biti mnogo gori Vijetnam nego što možete da zamislite! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

uzda se u građane sad

MADURO POSLAO PORUKU AMERIČKOM NARODU: Zaustavite Trampa da pokrene rat, to će biti mnogo gori Vijetnam nego što možete da zamislite! (VIDEO)

Planeta -

Predsednik Venecuele, Nikolas Maduro, u jednom snimku se obratio američkom narodu.

U njemu Amerikance pokušava da nagovori da zaustave Donalda Trampa u nameri da, kako je rekao, pokrene rat u Latinskoj Americi.

Video je objavljen pre nešto više od nedelju dana, ali ga skoro niko od američkih medija nije preneo.

"Ja sam Nikolas Maduro, predsednik Venecuele po Ustavu. Želim da pošaljem poruku narodu Sjedinjenih Američkih Država i da vas upozorim na medijski, komunikacijski i psihološki rat koji je razvijen u međunarodnim medijima i posebno u SAD protiv Venecuele", započeo je svoje obraćanje.

Građanima SAD-a poručio je da ne veruju medijima.

"Ova kampanja je pripremljena da opravda državni udar u Venecueli, a direktno je kreira, finansira i aktivno podržava administracija Donalda Trampa. Vodi se brutalna kampanja lažnih slika i montiranih videa. Ne verujte svemu što vidite i što kažu na televiziji ili u američkim novinama", kazao je.

Maduro od Amerikanaca traži da spreče Trampa pa im je poslao poruku da se u suprotnom sprema "gori Vijetnam nego što mogu zamisliti":

"Govorim vam iz srca. Ne mogu izmisliti da Venecuela i Maduro imaju oružje za masivno uništenje, ne mogu da intervenišu, pa svakodnevno izmišljaju laži i lažne vesti da opravdaju agresiju na našu zemlju. Apelujem na vašu savest, apelujem na vašu solidarnost, da se probudite i prihvatite istinu. Ne dopustimo u Latinskoj Americi novi rat kakav je bio u Vijetnamu. Ako američka vlada namerava da interveniše u Venecueli, imaće puno gori Vijetnam nego što možete zamisliti. Ne želimo nasilje. Ne dopustite ga", poručio je, između ostalog, Maduro.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track