DOBITNIK PREMIJE NA LOTOU NAČISTO VRISNUO: Glava me bolela tri dana, osetio sam toliki bol da sam zaboravio da sam dobio na lutriji! (VIDEO)
Foto: printscreen Tweet

pod maskom

DOBITNIK PREMIJE NA LOTOU NAČISTO VRISNUO: Glava me bolela tri dana, osetio sam toliki bol da sam zaboravio da sam dobio na lutriji! (VIDEO)

Planeta -

Jamajčanin, koji je dobio milion dolara na lutriji, prilikom preuzimanja nagrade pojavio se sa maskom na licu koja je korišćena u filmu "Vrisak".

Dobitnik, za kog mediji navode da se zove A. Kempbel, prošle nedelje se u Kingstonu prilikom preuzimanja čeka pojavio u dugom belom kaputu, širokim pantalonama i rukavicama, a na licu je imao masku.

Kempbel je tek posle 54 dana "skupio hrabrost" da ode po nagradu. On je rekao da je, kada je saznao da je osvojio premiju, u prvi mah bio presrećan, ali da se posle toga danima osećao bolesno.

"Glava me bolela tri dana jer sam stalno razmišljao o tome kako mi se ostvarilo ono što sam želeo. Stomak me boleo dve nedelje. Ponekada sam osetio toliku bol da sam čak i zaboravio da sam dobio na lutriji", kazao je on.

Kempbel je naveo da je znao da rok za podizanje nagrade ističe u februaru, dodajući da je želeo pre toga da se malo "sabere". On je otkrio i šta planira da uradi sa nagradom od 1,1 milion dolara. Naveo je da će jedan deo potrošiti na kuću i na unapređenje privatnog biznisa.

Kurir.rs/Vašington post

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track