NAĐENO GOLO TELO BRITANKE KOJU SU SVI TRAŽILI NEDELJU DANA: Ketrin je pronađena u pećini nadomak planinskog puta u Gvatemali!
Foto: Profimedia

tragedija

NAĐENO GOLO TELO BRITANKE KOJU SU SVI TRAŽILI NEDELJU DANA: Ketrin je pronađena u pećini nadomak planinskog puta u Gvatemali!

Planeta -

Telo Britanke Ketrin Šo (23) koja je nestala u Gvatemali pronađeno je bez odeće juča na planini, nedelju dana nakon što je prijavljen njen nestanak.

Devojka je nestala u ranim jutarnjim satima prošlog utorka a sa sobom je imala sivo belog psa. Verovalo se da je otišla na penjanje do planinskog vrha kako bi uživala u iszlasku sunca iznad jezera Atitlam.

foto: Profimedia

S obzirom na to da je telo pronađeno golo i sa modricama, u pećini pokraj staze koja je vodila do vrha, sumnja se da je devojka pretučena, silovana pa ubijena.

Nađena je oko tri kolimetra od sela San Huan la Laguna u kojem je odsela u jednom hostelu. Prethodno su nađene njena jakna i kuče koje je bilo sa njom.

Pokrenuta je istraga kako bi se saznalo šta se dogodilo, a gradonačelnik mesta se zahvalio čitavoj zajednici koja je bila uključena u potragu za devojkom.

Ketrin Šo je bivša instruktorka joge, a kako se saznalo, nekoliko dana pre nestanka je postila i prestala da se kupa. Njen otac, koji je na putu Gvatemale, kaže da su bili veoma zabrinuti za nju.

Ona je poslednji put viđena u 5.23 prošlog utorka kada su kamere zabeležile da napušta hostel zajedno sa psom. U nedelju je organizovana masovnija potraga za njom kada je pronađena njena rozikasta vunena jakna koju je svuda nosila.

Vlasnica hostela u kojem je odsela rekla misli da je Ketrin bila drogirana.

"Po mom mišljenju bila je potpuno pogubljena i stalno na drogama. radila je stvari koj enormalni ljudi ne bi radili" rekla je.

Ketrin je svoje putovanje započela u septembru, najpre u SAD i Meksiko, a onda je doputovala u Gvatemalu.

Kurir.rs / Daily Mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja