OVO SU SVA TRAMPOVA DECA:  Evo kako izgledaju i čime se bave! (VIDEO)
Foto: Profimedia

DINASTIJA TRAMP

OVO SU SVA TRAMPOVA DECA: Evo kako izgledaju i čime se bave! (VIDEO)

Planeta -

Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani Tramp, ovih dana je boravila u Beogradu i time je privukla veliku pažnju medija.

Smatra se da je ona na neki način najviše marginalizovana u porodici Tramp jer nije odrastala uz oca.

Tramp je Tifani dobio sa misicom Marlom Mejpls, ženom zbog koje je ostavio prvu ženu Ivanu. Marla je sama odgajila ćerku, ali je više puta naglasila da Donald ipak nikad nije propustio nijedan važan događaj i da je novčano zbrinuo dete. Uprkos tome, u američkim medijima zovu je osobom sa "B liste Trampovih".

Inače, Tifani je poznata kao devojka bez mrlje. Prijatelji kažu da je veoma fina i da je nikada nisu videli da se nedolično ponaša, čak je nikad nisu ni uhvatili sa čašom vina u ruci.

Osim Tifani, Tramp ima troje dece iz prvog braka sa nekadašnjom češkom manekenkom Ivanom Zelničkovom i sina Barona sa sadašnjom suprugom Melanijom Tramp.

Donald Tramp mlađi je najstariji sin predsednika Amerike. Donald mlađi sa bivšom suprugom Vanesom ima petoro dece, a nakon razvoda počeo je da se zabavlja sa atraktivnom voditeljkom, osam godina starijom od njega - Kimberli Gilfojl.

Može se reći da je ćerka Ivanka Tramp jedna od najuspešnijih članove porodice. Međutim, njen otac je par puta zgorzio javnost nepriličnim izjavama o svojoj ćerki.

foto: AP / Manuel Balce Ceneta

"Da, ona je stvarno nešto posebno, a pritom i vrlo lepa", samo je jedna u nizu sličnih izjava koje je predsednik Amerike rekao o rođenoj ćerki.

Ivanka je direktorka jedne od Trampovih organizacija, ali i član administracije Bele kuće, a paralelno sa tim posvećena je i svojim ličnim projektima u oblasti mode. Od 2009. je u braku sa Džaredom Kušnerom, a imaju troje dece.

foto: Profimedia

Erik Tramp je drugi Donaldov sin, a zajedno sa bratom Donaldom i sestrom Ivankom vodi Trampovu organizaciju,. Poznat je i po učešću u rijaliti šou "The Apprentice". Oženjen je Larom Tramp, a 2017. godine dobili su sina Erika Luka Trampa.

Danas najviše pažnje svakako privlači bivša manekenka Melanija Tramp i aktuelna prva dama SAD. Sa Slovenkom, predsednik je dobio sina Barona (13). Tinejdžer se retko pojavljivao u javnosti, ali što je stariji roditelji ga češće vode sa sobom na različite prijeme i događaje.

On pohađa privatnu školu gde godina košta oko 45.000 dolara.

"On je vrlo oštrouman, vrlo poseban, pametan dečko. Nezavisan je, samouveren i tačno zna šta želi. Ponekad ga zovem "Mali Donald". Iako je mešavina mene i supruga u izgledu, ali karakter mu je poput Donaldovog, pa ga zato i tako zovem. Kada je imao pet godina hteo je da bude poput tate - biznismen i golfer", rekla je svojevremeno Melanija o svom sinu.

Kurir.rs Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track