Najnovije vesti

NOSTRADAMUS POGODIO POŽAR NOTR DAMA: Predvideo katastrofu TAČNO U DAN! Evo koje jezive stvari slede odmah posle ove nesreće! (VIDEO)
Foto: Profimedia, EPA

svedočanstva

NOSTRADAMUS POGODIO POŽAR NOTR DAMA: Predvideo katastrofu TAČNO U DAN! Evo koje jezive stvari slede odmah posle ove nesreće! (VIDEO)

Planeta

Požar koji je, prema prvim pretpostavkama, usled loše izvedenih sanacionih radova, u ponedeljak poslepodne zahvatio parisku katedralu Notr Dam, odmah je dospeo na naslovne stranice svetskih medija.

U dramatičnim trenucima, urušila se struktura glavnog tornja ove poznate crkve, međutim oko 500 francuskih vatrogasaca uspelo je ipak vatru staviti pod kontrolu.

Zanimljivo je da je, prema nekim tumačenjima, još prije 500 godina Nostradamus pisao o požaru u Notre Dameu i to baš na 15. aprila 2019. godine.

Navodno, iz njegovih stihova je jasno da će Francuska i Italija (zemlja unutar koje se nalazi Vatikan) biti najviše emocionalno pogođeni, a ovaj događaj - prema navodima i tumačenjima spomenute poezije - uvod je u "povratak zla, koje dolazi nakon dugog stoleća".

Proročanstvo oživljava iz različitih astroloških tragova koji ukazuju na 15. april 2019. godine. Jedna od reči koja preovladava u Nostradamusovim spisima je "emocije", i poklapa se sa onim što je predsednik Emanuel Makron spomenuo kroz svoj Tviter nalog kada je opisivao ono što se dogodilo: "Notr Dam je u plamenu. Katolici i svi Francuzi, kao i svi građani, tužni smo što ovaj deo nas gori".

Kurir.rs/Doznajemo.com Foto: Profimedia, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...