Najnovije vesti

PROGOVORILA POSLE 40 GODINA: Princeza Dajana mi je POVERILA zašto se princ Čarls oženio njom! Sve je znala!
Foto: Profimedia

ISPOVEST BIVŠE KOMŠINICE

PROGOVORILA POSLE 40 GODINA: Princeza Dajana mi je POVERILA zašto se princ Čarls oženio njom! Sve je znala!

Planeta

Malo toga je ostalo neobjavljeno i neispričano kada je u pitanju bračni život princa Čarlsa i princeze Dajane. Međutim, nedavno u javnost isplivao razgovor Lejdi Di i njene komšinice Dejne Bruk. 

Dejna je ispričala da je princeza Dajana znala da nije bila prvi izbor za buduću ženu princa Čarlsa. On se, naime, pre Dajane zabavljao sa njenom rođenom sestrom, Sarom Spenser. Međutim, nije želeo da se njom oženi jer je pre njega imala brojne momke.

Dajana je Dejni tada rekla da misli da je Čarls "bacio oko" na nju i da će nju, umesto sestre Sare i da oženi. Lejdi Di je u inervjuu rekla da misli da je za kraljevsku porodicu ona bolji izbor, jer nije poput njene sestre "uskakala u razne krevete", odnosno jer je bila devica.

"Dajana je bila nesigurna i sramežljiva. Svaki put kad bih je srela, skrivala se i kao da je htela da bude nevidljiva. Od svega na njoj najviše pamtim njene oči. Plavozelene oči koje su izgledale kao svetla automobila kada bi vas pogledala", rekla je Bruk, prenosi britanski Ekspres.

Brok je rekla i da joj je Dajana tada priznala da je u vezi sa budućim kraljem.

Dajana je tada ispričala da se ona i Čarls nalaze u medijskom haosu bez ikakvog povoda i da kraljevska porodica nije učinila dovoljno da je zaštiti od novinara. Požalila se da joj smetaju tračevi da se noću nalazi s princem, ali je i priznala novinarki da smatra da su je izabrali za kraljevsku nevestu samo zato što je devica.

"Moja sestra je izlazila s njim, ali ja im više odgovaram jer nemam prošlost iza sebe. Nisam trčala iz kreveta u krevet", objasnila je princeza. 

Čarls i Dajana su se venčali 29. jula 1982. godine.

Kurir.rs/B92

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...