BOMBA! ODBEGLA ARAPSKA PRINCEZA BILA U HRVATSKOJ! Haja večerala prepelice i štrukle sa Bandićem, a sutra odletela u Britaniju!
Foto: Profimedia, Shutterstock

POSETA ZAGREBU

BOMBA! ODBEGLA ARAPSKA PRINCEZA BILA U HRVATSKOJ! Haja večerala prepelice i štrukle sa Bandićem, a sutra odletela u Britaniju!

Planeta -

Princeza Haja bint al Husein, najmlađa supruga šeika Muhameda bin Rašida al Maktuma, vladara Dubaija, dolazila je pre 12 godina u Hrvatsku i družila se s današnjim gradonačelnikom Zagreba, Milanom Bandićem, i tada već bivšim hrvatskim premijerom Zlatkom Matešom.

Princeza Haja je tada odsela u predsedničkom apartmanu hotela "Šeraton", a hotelski radnici su je na sva usta hvalili da nimalo ne izvoljeva i da je veoma simpatična i draga.

foto: Profimedia

Šeik Muhamed i princeza Haja iz srećnijih dana

S Milanom Bandićem je večerala u "Šeratonu". Krenuli su sa supom od prepelice, a zatim štrukle, specijalitet hrvatske kuhinje. Zatim su na sto stigle knedle od mocarele s pečenim povrćem, zatim ćureća rolada s artičokama. Bile su tu još i palačinke od povrća, dukati od krumpira, a za kraj međimurska gibanica.

Princeza nikad ne jede crveno meso, ali ni ribu, ni morske plodove.

Dan posle večere s Milanom Bandićem, princeza Haja bint al Husein napustila je Zagreb i odletela u Veliku Britaniju. Pre leta je doručkovala samo kroasan, malo svežeg voća i popila ceđeni sok. Rekla je da će se možda jednog dana vratiti u Hrvatsku i da bi volela da nagovori svoju porodicu na krstarenje po Jadranu.

Dvanaest godina kasnije, supruga jednog od najbogatijih ljudi na svetu krije se u Evropi i strepi za vlastiti život. Kad je čula kako je njen muž oteo, mučio i zatočio rođenu ćerku, princezu Latifu, koju ima sa svojom prvom suprugom, odlučila je da pobegne! Podsećamo, princeza Latifa je nestala pre nešto više od godinu dana, ali pre nestanka snimila je video u kom jasno poručuje: bojim se za svoj život!

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track