PEDOFIL UPOZNAO TRAMPA S MELANIJOM! Razotkrivene veze uhapšenog milijardera Džefrija Epstajna s predsednikom SAD
Foto: Printscreen Youtube

ORTACI

PEDOFIL UPOZNAO TRAMPA S MELANIJOM! Razotkrivene veze uhapšenog milijardera Džefrija Epstajna s predsednikom SAD

Planeta -

NJUJORK - Uhapšeni pedofil, milijarder Džefri Epstajn, upoznao je svojevremeno Donalda Trampa, tadašnjeg kolegu milijardera iz Njujorka, sa zgodnom slovenačkom manekenkom Melanijom Knavs, koja će mu ubrzo postati treća supruga!

Kako prenosi Njujork tajms pozivajući se na izvore koji su želeli da ostanu anonimni, Epstajn se brojnim prijateljima hvalio kako je upravo on Trampu namestio Melaniju.

foto: Printscreen Youtube

Tramp zlostavljač

Jedan od njih je biznismen Džordž Hurani, prvi čovek „Amerikan drim enterprajza“, koji je bio vrlo blizak s Epstajnom i koji je 1992. organizovao raskalašnu zabavu u Trampovom odmaralištu Mar a Lago na Floridi. Naime, na toj zabavi su, pored 28 seksi manekenki za kupaće kostime, jedini gosti bili upravo Epstajn i Tramp.

- Ugovorio sam dolazak nekoliko devojaka. Pitao sam ih ko sve dolazi na zabavu jer imam 28 manekenki. Kazali su mi da su tu samo on i Epstajn. Rekao sam mu: „Donalde, ovo je trebalo da bude zabava za VIP klijente, a ti mi kažeš da ste tu samo vas dvojica.“ Bio sam iznenađen - rekao je Džordž Hurani.

Hurani ističe da je upozorio Trampa na Epstajna i da mora da mu zabrani dolazak na događaje koje on organizuje:

- Tramp nije bio previše zabrinut. Rekao sam mu da Džefrija odlično poznajem i da ne mogu da mu dopustim da bude s maloletnicama. Tramp mi je uzvratio da on garantuje i da to ne bi radio ako nešto nije u redu.

Zanimljivo je da je Hurani godinama bio u vezi sa Džil Hart, koja je optužila Trampa da ju je seksualno uznemiravao, što je ovaj demantovao.

foto: Printscreen Youtube

Trgovao maloletnicama

Nakon što je Epstajn uhapšen u ponedeljak pod optužbom da je trgovao maloleticama za pružanje seksualnih usluga, iz Bele kuće tvrde da je Tramp milijarderu zabranio posete u odmaralištu Mar a Lago nakon što je ovaj 2007. prvi put uhapšen zbog pedofilije. Tramp tvrdi da nije znao šta Epstajn radi. Na drugoj strani, Epstajn je verovao da mu je upravo Tramp namestio istragu o seksualnom zlostavljanju maloletnica.

Stravično ISPOVEST ŽRTVE DŽENIFER ARAOZ

Silovao me je posle masaže

- Bila sam preplašena. Molila sam ga da prestane, ali on nije hteo - kaže kroz suze Dženifer Araoz, jedna od žrtava Džefrija Epstajna. Araozova je u intervjuu za NBC ispričala kako je počela da odlazi u Epstinov dom na Menhetnu kada je imala 14 godina i da ga je masirala obučena samo u donji veš.

foto: Printscren

- Imala sam samo 14 godina, šta, dođavola, znate kada ste tako mladi? Prvi put je bio vrlo fin i pristojan. Poslužili su mi vino uz ručak. Odlazila sam dva puta nedeljno da ga masiram. Posle svake posete bi mi dali 300 dolara. Dženifer Araoz kaže da se nije osećala prijatno zato što polugola masira starijeg muškarca, ali da se „bojala da će se naljutiti“ ako ne učini ono što traži od nje.

- On bi se posle masaže okrenuo na leđa i masturbirao. Rekao mi je da skinem donji veš, a kada sam odbila, na silu me je dovukao do stola. Molila sam ga da prestane. Nakon silovanja je prestala da ide kod Epstajna i ispisala se iz škole koja je u blizini njegove kuće.

Kurir.rs/Ekipa Kurira Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track