OVO JE PRELEPA MAKRONOVA PASTORKA: Majka joj PREOTELA DEČKA! Isplivali ŠOKANTNI detalji ljubavnog života francuskog predsednika i njegove supruge Brižit! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

ljubav ne pita za godine, emanuel mlađi 24 godine

OVO JE PRELEPA MAKRONOVA PASTORKA: Majka joj PREOTELA DEČKA! Isplivali ŠOKANTNI detalji ljubavnog života francuskog predsednika i njegove supruge Brižit! (VIDEO)

Planeta -

U sadašnjeg predsednika Francuske bila je zaljubljena ćerka njegove sadašnje supruge Brižit, Luron Ozier.

Luron koja je Makronovo godište išla je sa njim zajedno u srednju školu, a kada je došao u njeno odeljenje stalno je pričala o njemu i bilo je očigledno da joj se sviđao.

Međutim, majka joj je skinula dečka, otkrila je Brižitina mlađa ćerka Tifen Ozier u dokumentarcu "Brižit Makron: Francuska novela", u kojem je ispričala detalje o samom početku šokantne veze između njene majke i 24 godine mlađeg predsednika Francuske.

Tifen je navela da je za nju, njenu stariju sestru Luron i starijeg brata Sebastijana to bilo traumatično iskustvo i da njihovi sugrađani u malom francuskom gradu Amijenu to nisu dobro prihvatili.

" Prvi put sam čula za Emanuela kad sam imala devet godina. Luron, koja je kao i Makron tada imala 15 godina, vratila se iz Katoličke škole i rekla: "Mama, imamo jednog ludog dečaka u razredu koji zna sve o svemu", rekla je Tifen, dodajući d aje njena sestra bila fascinirana Makronom.

Ubrzo nakon toga, Makron je počeo da dolazi kod njih kući, ali ne kod Luron već kod njene majke, tada 39-godišnje profesorke, koja mu je predavala francuski jezik i držala časove glume.

"Bili su opčinjeni jedno drugim i to su svi videli. Nisu to mogli nikako da sakriju, rekla je Tifen. Ona je dodala da se njen otac kada je video šta se dešava, odmah odselio od kuće. Preselio se u Lil, gde je, inače, radio.

"Otac je bio u Lilu, a ja sam sa mamom išla na sastanke sa Emanuelom. Rastanak roditelja nam je teško pao. Međutim, oboje su se uvek trudili da nas maksimalno poštede i da ublaže traumatično iskustvo", kaže Brižitina ćerka.

Prema njenim rečima, veliki problem je nastao nakon što su Makronovi roditelji shvatili šta se dešava.

" Kad je Emanuel sa 16 godina izjavio mami ljubav, njegovi roditelji su tražili od nje da prekine da ga viđa dok ne napuni 18 godina. Mama im je, međutim, odgovorila: "Ne mogu ništa da vam obećam" ", otkrila je Tifen.

Makrona su roditelji tada poslali u Pariz da završi školu, ali je on sve vreme održavao vezu na daljinu sa Brižit. "Nećeš me se tek tako rešiti. Vratiću se po tebe i oženiću te - rekao je, kako pišu mediji, tada Emanuel svojoj učiteljici, udatoj ženi sa troje dece. Par je 13 godina održavao vezu na daljinu. Kad se ona 2006. konačno razvela od muža Makron ju je zaprosio. Brižit se tada poverila svojoj prijateljici da se plaši da je previše stara za njega.

"Došla je i rekla: "Emanuel me zaprosio. Šta da radim? Znaš koliko on ima godina, znaš koliko ja imam godina. Šta ako bude želeo da ima decu" - ispričala je Brižitina prijateljica Paskal Burdel u dokumentarcu.

Kako je dodala, ona ju je ohrabrila da pristane na brak.

" Rekla sam joj da treba da bude srećna i da treba da bude s njima ako je on čini srećnom", navela je Burdel.

Brižit Makron nije želela da učestvuje u dokumentarnom filmu, međutim, emitovana je njena ranija izjava u kojoj je navela da joj je žao jer su deca zbog nje propatila.

"Znam da sam povredila svoju decu i to je stvar zbog koje me je najviše sramota. Međutim, da nisam napravila ovakav izbor, propustila bih ceo svoj život", izjavila je Brižit.

Kurir. rs/Dejli mejl

Foto YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track