Najnovije vesti

SRPKINJU SILOVAO 20 PUTA I TERAO DA JEDE HRANU ZA PSE: Nigerijac za gnusni zločin u Dubaiju dobio SRAMNU KAZNU!
Foto: Shutterstock

bruka

SRPKINJU SILOVAO 20 PUTA I TERAO DA JEDE HRANU ZA PSE: Nigerijac za gnusni zločin u Dubaiju dobio SRAMNU KAZNU!

Planeta

Nigerijac (31) koji je više od 20 puta silovao Srpkinju (53) u Dubaiju, terajući je pritom da jede hranu za pse, osuđen je na godinu dana zatvora i deportaciju.

Jezivi zločin dogodio se u januaru ove godine, nakon što se 53-godišnja Srpkinja upoznala sa Nigerijcem na društvenoj mreži Badu (Badoo, platforma za upoznavanje).

Posle njihove prepiske Srpkinja je odlučila da se sastane sa svojim novim poznanikom i zakazali su sastanak u jednom lokalu u Dubaiju. Prema njenom svedočenju, sve je bilo normalno do trenutka kada je prisilio da zajedno odu u njegov stan.

"Uz pretnju nožem prisilio me je da uđem u taksi i odem sa njim u stan. Uzeo mi je pasoš, oba mobilna telefona, obuću i odeću, zaključao me je i onda silovao 20 puta", ispričala je nesrećna žena u svom svedočenju.

Ona je dodala da joj Nigerijac nije dozvoljavao da jede hranu za ljude, već ju je naterao da jede pseću hranu.

Nakon što je završio iživljavanje, pozvao je taksi i poslao Srpkinju kući.

Snimci nadzornih kamera na zgradi u kojoj se nalazi stan Nigerijca zabeležili su da se Srpkinja sa njim dovezla taksijem i da je ušla u zgradu.

Međutim, na snimku se ne vidi jasno da li je Nigerijac kod sebe tada imao nož, piše portal Gulf njuz. Ovaj slučaj obelodanjen je u martu ove godine, a četiri meseca kasnije Nigerijac je na sudu u Dubaiju osuđen na godinu dana zatvora i deportaciju

Kurir.rs/gulfnews.com

Foto Shutterstock

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...