MISTERIOZAN NESTANAK BRITANSKE NAUČNICE U GRČKOJ: Natalija (34) otišla na trčanje i nikad se nije vratila, krv pronađena na njenom krevetu!
Foto: Printscreen Facebook

JEZIVO

MISTERIOZAN NESTANAK BRITANSKE NAUČNICE U GRČKOJ: Natalija (34) otišla na trčanje i nikad se nije vratila, krv pronađena na njenom krevetu!

Planeta -

Grčke vlasti pokrenule su opsežnu pretragu na severnom egejskom ostrvu Ikaria za nestalom britanskom državljankom.

Nestanak Natalije Kristofer (34) prijavio njen partner (38). Ova astrofizičarka nestala je neposredno uoči njihovog povratka na Kipar gde inače žive. On je prijavio da je njegova partnerka nestala u ponedeljak oko podne, pošto se nije vratila sa trčanja.

Rekao je policiji da se ujutro probio i da je shvatio da je nema. Nakon što je pozvao mobilnim telefonom, rekla mu je da je otišla na trčanje, ali nakon toga nije odgovarala na sledeće pozive.

Par je na ostrvo stigao u subotu, a u ponedeljak je trebalo da se vrate na Kipar.

Prema informacijama, tokom pretresa u sobi bračnog para u hotelu, na krevetu su pronađeni tragovi krvi, a uzorak je poslat na DNK analizu. Policija je zaplenila i mobilni telefon njenog parntera. U akciji potrage učestvuju policajci, vatrogasci, službenici obalske straže, dobrovoljci i helikopter

U akciji potrage učestvuju policajci, vatrogasci, službenici obalske straže, dobrovoljci i helikopter. Nestanak Natalije Kristofer desio se posle nedavne tragedije na Kritu kada je američka naučnica Suzan Iton silovana i ubijena na Kritu.

Kurir.rs/ekathimerini.com

Foto Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track