Najnovije vesti

KRALJIČIN MLAĐI SIN U GRDNOM PROBLEMU: Epstajnova seks robinja optužila princa Endrua da je DOBRO znao šta je radio s njom kad je imala 16 godina!
Foto: AP, Profimedia

skandal

KRALJIČIN MLAĐI SIN U GRDNOM PROBLEMU: Epstajnova seks robinja optužila princa Endrua da je DOBRO znao šta je radio s njom kad je imala 16 godina!

Planeta

Navodna žrtva američkog milijardera Džefrija Epstajna, koja tvrdi da je bila prisiljena na seksualni odnos sa britanskim princem Endruom, optužila je ovog člana britanske porodice rekavši da "dobro zna šta je radio" i da se nada da će on to priznati.

Princ Endrju bio je dugogodišnji prijatelj Epstajna koji se ubio u njujorškom zatvoru gde je bio zbog otpužbe za seksualnu trgovinu maloletnicama.

Princ Endru je negirao da zna za Epstajnovo kriminalno ponašanje i naveo da je zapanjen zbog optužbi više žena na Epstajnov račun.

foto: Profimedia

"On zna šta je radio i može da svedoči o tome", rekla je Virdžinija Gofri koja je kao 15-godišnja devojka radila u klubu Mar-a-Lago, sada predsednika SAD Donalda Trampa, prenosi AP.

Tvrdi da je išla Epstajnovim privatnim avionima na njegova imanja u Novi Meksiko, Američka Devičanska ostrva, u Pariz i Njujork i da je imala ugovoren seks u Londonu i još negde sa princom Endrjuom.

foto: EPA / Alba Vigaray

Ona je u utorak svedočiila u sudnici gde su Epstajnove žrtve imale priliku da iznesu svoju priču u slučaju Epstajna koji se zatvora posle njegovog samoubistva.

Kurir.rs / Tanjug

Foto: AP, Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...