SLIKALI SU SE NA GODIŠNJICI MATURE, A VEĆ SLEDEĆEG TRENUTKA JE NASTAO PAKAO: Kad je video čoveka koji ga je maltretirao pre 50 godina, ODMAH JE IZVUKAO PIŠTOLJ! (VIDEO)
Sutat (levo) i Tanapat, Foto: Youtube/Printscreen

čekao 50 godina na osvetu

SLIKALI SU SE NA GODIŠNJICI MATURE, A VEĆ SLEDEĆEG TRENUTKA JE NASTAO PAKAO: Kad je video čoveka koji ga je maltretirao pre 50 godina, ODMAH JE IZVUKAO PIŠTOLJ! (VIDEO)

Planeta -

Jedan tajlandski penzioner čekao je 50 godina da se osveti čoveku koji ga je maltretirao u srednjoj školi.

Naime, Tanapat Anakesri (69) pozvan je u Ang Tong na proslavu godišnjice mature.

Kada su se nekadašnji školski drugovi okupili, seli su za sto da se počaste hranom, vinom i sladoledom i popričaju jer se verovatno mnogi od njih nisu godinama videli.

Međutim, veoma brzo se Tanapat obratio svom nekadašnjem "mučitelju" Sutatu Kosajamatu (69).

Optužio ga je da ga je maltretirao kad su imali 16 godina, a još više je pobesneo kada je Sutat rekao da se ne seća da je među njima ikada bilo ikakvih problema.

foto: Youtube/Printscreen

U tom trenutku Tanapat je izvukao pištolj i zahtevao izvinjenje, a kako ga nije dobio, upucao je muškarca. Potom je pobegao. Sutat je odvezen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo.

Tuean Klagan, koji je organizovao ovo okupljanje, rekao je da se ubica u prošlosti žalio na Sutata, ali da nije tome pridavao previše pažnje jer nije zvučalo da se radi o nekoj ozbiljnoj stvari.

"Ponekad bi se napio i pričao kako ga je maltretirao u školi, nikad to nije zaboravio. Svi smo šokirani", rekao je. Policija i dalje traži Tanapata za kojim je izdat nalog za hapšenje.

Kurir.rs/Metro.co.uk Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja