Najnovije vesti

KRIO SAM SE U PODRUMU, NISAM VIDEO MASAKR: Tinejdžer (14) iz Alabame ubio oca, maćehu, polusestru i polubraću, a evo kako mu je policija izvukla PRIZNANJE (VIDEO)
Foto: Linkedin/Printscreen

jezivo

KRIO SAM SE U PODRUMU, NISAM VIDEO MASAKR: Tinejdžer (14) iz Alabame ubio oca, maćehu, polusestru i polubraću, a evo kako mu je policija izvukla PRIZNANJE (VIDEO)

Planeta

Tinejdžer je osumnjičen za peterostruko ubistvo nakon što je policiji priznao da je pucao u članove svoje porodice. Stravičan pokolj odigrao se u njihovoj porodičnoj kući u Elkmontu u Alabami.

Žrtve su: Džon Sisk (38), dečakov otac, Meri Sisk (35), dečakova maćeha, polusestra (6), polubrat (5) i 6-mjesečni polubrat.

Motivi 14-godišnjaka još nisu poznati, rekli su CNN-u iz policije.

Pištolj kojim je počinjeno ubistvo istražitelji su pronašli nedaleko od mesta zločina. Dečak ga je bacio nedaleko od puta, a sve je priznao policiji. Rekao je da je oružje držao u kući ilegalno, ali nije objasnio zašto.

Masakr se dogodio oko 22.30 u ponedeljak, a dečak je odmah potom nazvao policiju i rekao da je bio u podrumu kad je začuo pucnjavu, tvrdeći bez imalo emocija da ništa nije video.

1 / 4 Foto: AP

Budući da se činjence koje je izneo nisu podudarale, policija je brzo posumnjala u njega. Iz šerifove kancelarije su saopštili da su tri od pet žrtava preminule na licu mesta, a preostalih dvoje su podlegli teškim povredama kad su stigli u bolnicu. Obdukcija će biti sprovedena danas.

Komšije kažu da je porodica Sisk bila mirna, a iz srednje škole koju pohađa mladi ubica su poručili da su duboko potreseni događajem te da im je sad najvažnije da pruže podršku ožalošćenima i celoj zajednici koja je u šoku.

Džon Sisk je išao u večernju školu za frizera i svi njegovi kolege su u šoku.

"Bio je divan čovek, na njega se baš moglo računati. Želeo je bolji život i jako se borio za njega, a njegova Meri mu je uvek bila velika podrška. Pretužan sam", napisao je njegov prijatelj na Fejsbuku.

Kurir.rs/CNN

Foto: Likedin/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...