USKOČILA U LAVLJU JAZBINU I ZAPLESALA: Amerikanku svi osuđuju, ali je reakcija životinje pravo iznenađenje! (VIDEO)
Foto: Screenshot

bizarno

USKOČILA U LAVLJU JAZBINU I ZAPLESALA: Amerikanku svi osuđuju, ali je reakcija životinje pravo iznenađenje! (VIDEO)

Planeta -

Video objavljen na Instagramu tokom vikenda prikazuje ženu u odeljku sa lavovima u Zoo-vrtu u Bronksu.

Na snimku se vidi kako žena prvo maše životinji dok je začuđeni lav posmatra. Zatim, dok je lav stajao, zureći u nju, plesala je naizgled bezbrižno, samo nekoliko metara dalje od malog jarka, koji služi kao dodatna zaštita posetilaca.

Video je u subotu snimio drugi posetilac zoološkog vrta. "Bila je žena koja je smatrala da je dobra ideja da plešemo sa lavovima i pitam se šta je, dođavola, mislila", rekla je Andrea Arndt.

Njena deca vole lavove, pa ih je dovela ispred kaveza, sve vreme pitajući se zašto je žena uradila tako nešto. Arndtova je rekla da je njena početna reakcija bila da je žena "glupa." "Zašto biste uskočili u kavez sa divljom životinjom?" pita se ona.

Sofija Skjameta rekla je da zna bolje. „Mislim da je malo smešno da bi neko to stvarno učinio, jer bi mogao umreti“, rekla je Skjameta.

Postoji jarak, uska mala vodena prepreka koja razdvaja lavove od travnatog područja ispred ograde, što omogućava da ih posetioci dobro osmotre.

Zoološki vrt je objavio saopštenje u kojem je delimično rečeno: "Postoje barijere i pravila koja obezbeđuju bezbednost i posetilaca, i osoblja i životinja. Imamo politiku nulte tolerancije u vezi sa kršenjem zabrana".

Žena sa snimka je izvedena iz parka, a izložba lavova ostaje otvorena. Policija kaze da ce ona možda suočiti sa krivičnom prijavom.

Kurir.rs/wkyt.com

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track