SEKS SKANDAL TRESE MAĐARSKU! GRADONAČELNIK ĐERA snimljen u ORGIJAMA s prostitutkama NA JAHTI KOD DUBROVNIKA! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

uoči izbora

SEKS SKANDAL TRESE MAĐARSKU! GRADONAČELNIK ĐERA snimljen u ORGIJAMA s prostitutkama NA JAHTI KOD DUBROVNIKA! (VIDEO)

Planeta -

Mađarski političar Žolt Borkai našao se u centru skandala kada su objavljene fotografije na kojima je u društvu nekoliko prostitutki, a isplivali su i snimci seksa sa jednom ženom.

Naime, na jednom blogu počeli da se pojavljuju tekstovi o gradonačelniku mađarskog grada Đera i bivšeg predsednika Mađarskog olimpijskog odbora. Mađarski novianr, Borkaija optužuje za zloupotrebu moći, korupciju, korišćenje droga i usluga prostitutki.

Posle tekstova, usledili su snimci i fotografije.

Na blogu "Đavolji advokat" otkriveno je da je reč o gradonačelniku Borkaiju, koji je inače i bivši olimpijski prvak u gimnastici. Drugi čovek je Zoltan Rakosfalvij, jedan od najutiecajnijih biznismena u Đeru.

Na internetu su se potom pojavile fotografije i snimci s putovanja jahtom po Jadranu, a sve je snimljeno u blizini Dubrovnika. Na njima su se gradonačelnik i njegov prijatelj videli s prostitutkama. Na jednoj se slici vidi i seks s jednom od tih devojaka, a video je objavljen i na jednoj od najpopularnijih porno-stranica.

Mađarski novinar najavio je da će objaviti još kompromitujućeg sadržaja.

"Objaviću i slike na kojima se vidi kako šmrče kokain. Imam i druge snimke, ne samo ove od prošle godine, ali ti to već znaš", napisao je autor bloga, obraćajući se gradonačelniku.

Borkai je otkazao jedan javni nastup i izdao samo kratko sapštenje: "Laži objavljene o meni smatram delom cirkusa kampanje opozicije koja za cilj hoće da skrene pažnju sa sopstvene nesposobnosti.

Kasnije je ipak priznao da je on na spornim snimcima, ali tvrdi da neće podneti ostavku i da ostaje u trci za gradonačelnika.

Kurir.rs/Hungary Today Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track