PETOČLANA PORODICA PRONAĐENA MRTVA U SVOM STANU U SAD: Majka, otac i troje dece izrešetani vatrenim oružjem! Tela otkrio rođak kada je došao da odveze mališane u školu! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: Facebook/Deirdre Zaccardi

nezapamćen zločin

PETOČLANA PORODICA PRONAĐENA MRTVA U SVOM STANU U SAD: Majka, otac i troje dece izrešetani vatrenim oružjem! Tela otkrio rođak kada je došao da odveze mališane u školu! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Petočlana porodica, uključujući devetogodišnje blizance i 11-godišnju devojčicu, pronađena je mrtva u stanu na dva nivoa u Masačusetsu.

Porodica je ubijena iz vatrenog oružja, ali se čeka na rezultate obdukcije.

Tela je otkrio rođak nešto iza 7.30 ujutro po lokalnom vremenu, nakon što je došao do kuće u Abingtonu, 40 kilometara južno od Bostona, da odveze decu u školu.

Policija nije saopštila u kakvoj je tačno rodbinskoj vezi ta osoba sa porodicom, ali su žrtve imenovane kao Dirdri (40), Džozef (43), Aleksis (11), te devetogodišnji Natanijel i Ketrin Zakardi.

"Rođak je pronašao člana porodice kako krvari na kauču na donjem nivou stana u ležećoj poziciji i pozvao je policiju", rekao je okružni advokat Tim Kruz.

On je istakao da ubistva deluju kao izolovani incident i da istražitelji ne znaju za neke probleme u kući. Svetski mediji prenose da se čini da se u ovom slučaju radi o ubistvu i samoubistvu.

"Nema nikakvih indikacija niti prethodnih poziva koji bi ukazali da se nešto događalo", rekao je šef policije Abingtona Dejvid Madženski.

Džozef je sebe na Fejsbuku opisao kao "nezaposlenog koji je krenuo da ludi", a na svojoj stranici takođe je prodavao dečje knjige koje je sam napisao.

Dirdri je radila kao menadžerka kancelarije u EMI Stratedžik marketingu skoro 20 godina.

Prethodne srede je uzela slobodan dan da proslavi rođendane blizanaca.

"Ovo je grozan, jeziv događaj za grad Abington, decu i školu", dodao je Kruz.

Kurir.rs/New York Daily News, ABC news, Daily mail

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja