EL MENČU JE PRODAJA KOKAINA NAJMANJI ZLOČIN: Brutalni meksički narko-bos UBIJA TRUDNICE I BEBE, SEČE GLAVE I ČUPA SRCA (VIDEO)
Foto: Foto: ABC NEWS

zver

EL MENČU JE PRODAJA KOKAINA NAJMANJI ZLOČIN: Brutalni meksički narko-bos UBIJA TRUDNICE I BEBE, SEČE GLAVE I ČUPA SRCA (VIDEO)

Planeta -

Meksiški narko-bos Nemesio Servantes, zvani “El Menčo” nasledio je, a i prevazišao po nasilju čuvenog “El Čapa”, sudeći po jezivim vestima koje dolaze iz te zemlje.

Njemu se pripisuju zverstva poput ubistava trudnica i beba, odsecanja glava, rastvaranja tela u kiselini, javna pogubljenja, kao i čupanje srca žrtvama, navodi agent američke Agencije za narkotike (DEA) Kajl Mori.

"Ubistva se dešavaju skoro svakog dana. “El Čapo” je bio nasilan, ali “El Menčo” je to podigao na novi nivo", kaže agent za meksičku televiziju "Univision".

Servantes se popeo na vrh američke liste najtraženijih kriminalaca i glava mu je ucenjena na 10 miliona dolara. Tome je doprineo sve brutalniji rat kartela, u kom su skorije žene postale sve češća meta, na šta čak upozoravaju i političari.

Šef kartela “Jalisco Nueva Generación”, prema saznanjima američke agencije, krije u planinama u zapadnim državama Halisko i Mičoakan i zalazi više u gradove.

Nisu sigurni da li boravi u kućama ili čak pećinama, ali znaju da jako često menja lokaciju. U njegovom posedu u nekoliko federalnih država, kako se sumnja, nalazi se više imanja i “fabrika” za preradu droge, pre svega kokaina.

Kurir.rs/Univision Foto: ABC News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track