Najnovije vesti

ŠOKANTAN OBRT! MILIJARDER PEDOFIL SE NIJE  UBIO: Patolog tvrdi da Džefri Epstajn ima povrede koje nije video kod samoubistva u 50 godina svoje karijere!
Foto: Profimedia

SUMNJIVA SMRT

ŠOKANTAN OBRT! MILIJARDER PEDOFIL SE NIJE UBIO: Patolog tvrdi da Džefri Epstajn ima povrede koje nije video kod samoubistva u 50 godina svoje karijere!

Planeta

Dugogodišnji forenzički patolog Majkl Bejden, kog je angažovao brat Džefrija Epstajna, rekao je da neki dokazi govore da je Epstajn zadavljen, a ne da se obesio u zatvorskoj ćeliji.

Bejden je za Foks Njuz izrazio sumnju u nalaze njujoršlih patologa u kojima tvrde da je u pitanju samoubistvo vešanjem.

Izveštaj o obdukciji izazvao je mnogo spekulacija o Epstajnovoj smrti.

Bejden je rekao da "čvrsto" stoji iza svojih nalaza, jer za 50 godina karijere nije video takve tipove povreda kod samoubistava.

Epstajn je imao frakture grkljana i podjezične kosti. Međutim, on je uopozorio da njegovi zaključci nisu konačni.

foto: Profimedia, EPA

Epstajna su 10. avgusta pronašli mrtvog u njegovoj ćeliji u zatvoru Metropolitan, s posteljinom oko vrata. On je u zatvoru na Menhetnu čekao sudjenje za seksualno zlostavljanje maloletnica.

Američki milijarder je ranije bio pod nadzorom zbog sumnje da može da počini samoubistvo, nakon što je pronađen u svojoj ćeliji sa modricama na vratu.

Mediji su ranije preneli da je Epstajn bio dobro povezan sa bogatim i moćnim ljudima, među kojima su i predsednici Donald Tramp i Bil Klinton, kao i britanski princ Endrju.

Kurir.rs / Beta

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...