UŽAS U AUSTRALIJI: Devojčice pronađene mrtve u vrelom autu pored kuće! Majka optužena za ubistvo! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/ Sky News Australia

horor

UŽAS U AUSTRALIJI: Devojčice pronađene mrtve u vrelom autu pored kuće! Majka optužena za ubistvo! (VIDEO)

Planeta -

Dve devojčice starosti jedne i dve godine pronađene su mrtve u automobilu pored kuće u australijskom gradu Logan u blizini Brizbejna. Pretpostavlja se da ih je u automobilu ostavila majka (27) protiv koje je podignuta optužnica za ubistvo, prenosi Vest Australijan.

Policija i hitna pomoć dobili su poziv na adresu kuće koja se nalazi na putu Logan Reserv u četvrti Voterfond danas oko 13 časova. Pored kuće je bio parkiran automobil u kojem su se nalazile nesrećne devojčice. Obe su bile bez svesti, prenose mediji, a radnici nisu uspeli da ih ožive.

"Nažalost, obe devojčice proglašene su mrtve na na licu mesta", rekao je policijski službenik Mark Vajt te dodao kako su devojčice bile izložene ekstremnoj vrućini.

"Ovo je veoma tragičan događaj", dodao je on, rekavši da nude podršku svim policajcima koji su se zatekli na licu mesta.

Policija je odmah privela roditelje na ispitivanje, nakon čega je majka optužena zbog ubistava.

Forenzičari rade na tome da otkriju tačan uzrok smrti, odnosno da li je ekstremna vručina dovela do tragičnog ishoda. Iz policije su rekli kako je istraga u ranoj fazi i da nastoje da utvrde koliko su vremena devojčice bile u automobilu i kako su u njega dospele.

Mnogi mediji preneli su da su kola bila vrela u vreme tragičnog otkrića. Kada su tela devojčica otkrivena, temperatura je iznosila 31 stepen Celzijusa.

Komšije kažu kako je ovo strašna tragedija, ali i da je uhapšena žena uvek bila dobra majka.

Susedi su rekli za Sandej Mejl da su devojčice navodno bile u automobilu od 6.30 časova, odnosno čak sedam sati pre nego što su umrle.

Kurir.rs/abc.net.au/news.com.au

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja