BARBARA JE SKORO GODINU DANA DRŽALA TELO MRTVOG MUŽA U ZAMRZIVAČU: Sada je policiji otkrila zašto je to uradila! (FOTO)
Foto: Printscreen: Facebook/Joplin Police Department

jezivo

BARBARA JE SKORO GODINU DANA DRŽALA TELO MRTVOG MUŽA U ZAMRZIVAČU: Sada je policiji otkrila zašto je to uradila! (FOTO)

Planeta -

Barbara Voters (67) iz Misurija optužena je za napuštanje tela nakon što je otkriveno da je skoro godinu dala u zamrzivaču držala telo njenog mrtvog muža.

Barbarin suprug Pol Barton preminuo je početkom decembra prošle godine, nakon čega je ona njegovo telo stavila u veliki zamrzivač u spavaćoj sobi.

Prema izveštajima koje je dobio Asošijeted pres, ona je policiji saopštila zašto je to učinila, a kako navode, razlog je bila paranoja.

"Pol je imao Lu Gerigovu bolest (ALS) i plašila sam se da će doktori ukrasti njegov mozak za istraživanje", rekla je Barbara.

Policija je saopštila da nije bilo nikakvih dokaza koji bi dali osnova za njenu zabrinutost.

Policija je Polovo telo pronašla slučajno, nakon što je istraživala nepovezan požar u susedstvu. Na telu nije bilo tragova nasilja, utvrđeno je obdukcijom.

Barbara je trenutno u kućnom pritvoru i preti joj kazna od četiti godine zatvora.

Policijski podaci pokazuju da je dvoje zaposlenih u zdravstvenoj službi Misurija obilazilo Pola u junu prošle godine zbog dojave da mu Brbara zabranjuje da prima neophodnu negu.

Iako im je zabranila da uđu u kuću, Barbara je Pola dovela do vrata kako bi ga videli, a sliužbenici su rekli da je on delovao "krhko, ali bez modrica ili povreda". Preminuo je nekoliko meseci kasnije.

Lu Gerigova bolest, odnosno amiotrofična lateralna skleroza, je bolest centralnog nervnog sistema koja onesposobjava hod, govor, gutanja i, na kraju, disanje.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen: Facebook/Joplin Police Department

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja