NARKOMAN JE UDARIO AMERIČKOG POLICAJCA U GLAVU: On je samo otvorio vrata kola i napadač je gorko zažalio! (VIDEO)
Foto: Screnshot

pravda

NARKOMAN JE UDARIO AMERIČKOG POLICAJCA U GLAVU: On je samo otvorio vrata kola i napadač je gorko zažalio! (VIDEO)

Planeta -

Policija u američkoj saveznoj državi Njujork snimljena je kako privodi osumnjičenog uz pomoć psa nakon što je muškarac udario policajca u lice.

Rendi Martinez, 23-godišnjak koji živi u Njuburgu, kaže kako je sa prijateljem izlazio iz kuće kad je muškarac identifikovan kao 31-godišnji Toni Man zalutao u njegov prilaz i pretio mu nožem, prenosi Foks Njuz.

"Spustio sam prozor da mu kažem kako ne može biti na mojem imanju, a on je izvadio nož", izjavio je Rendi. Kaže kako se preplašio i nazvao policiju s obzirom na to da su njegova porodica bili u kući. Kad je stigla policija, počeo je snimati.

Na snimku koja je postala viralna na Fejsbuku vidi se kako policajac pokušava da razgovara s muškarcem dok on čini čudne pokrete pre nego što udari policajca Romana Skondronija u glavu. Nekoliko trenutaka kasnije Skondroni je otvorio vrata policijskog vozila i iz njega pustio svog partnera Lija, koji je odmah zgrabio osumnjičenika i ugrizao ga za ruku.

Snimak je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. I dok mnogi kažu kako je muškarac dobio šta je zaslužio, neki su prozvali policiju jer misle da je reakcija bila previše brutalna.

Osumnjičenog za koga neki misle kako je bio pod uticajem droge čekaju optužnice za zlostavljanje, napad trećeg stepena, odupiranje hapšenju, opstruiranje vladine administracije i pretnju drugog stepena.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track