DOŠLA JE DA POSETI VERENIKA, I TU SU DOČEKALI SMRT Tela dvoje mladih izvučena iz ruševina u Tumanu, u stanu bila i beba!
Foto: AP

žrtve zemljotresa

DOŠLA JE DA POSETI VERENIKA, I TU SU DOČEKALI SMRT Tela dvoje mladih izvučena iz ruševina u Tumanu, u stanu bila i beba!

Planeta -

Albanija i stravični zemljotresi, koji su odneli više od 40 života, i dalje su u fokusu. Tužne priče i sudbine stradalih ljudi na malo koga ne utiču.

Akcije traženja i spasavanja traju već danima na području Tumanea u Draču. Spasioci iz Albanije, Turske, Srbije i drugih zemalja nastavljaju potragu za osobama za koje se sumnja da se nalaze ispod ruševina.

U gradu Tumaneu, koji se nalazi sjeverno od Tirane, spasioci su ispod ruševina jedne zgrade izvukli tela verenika Almira Care i Stele Steneci.

Oni su ostali zarobljeni u stanu, a iz ruševina, osim njihovih tela, izvučeno je i telo malog deteta. Prema pisanju medija, oni su u rukama držali, koje se preziva Vata, pokušavajući da ga zaštite, ali nisu uspeli, preneo je Avaz.

Albanski mediji navode da je Stela pre dve godine izgubila oca. Živela je sa majkom i bratom, a u noći kad se dogodio katastrofalni zemljotres, bila je sa svojim verenikom Almirom.

Kurir.rs/Nezavisne.com Foto:AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track