INDIJKA SILOVANA I UBIJENA NA PUTU DO POSLA: Policija pronašla njeno spaljeno telo, porodica traži da ubica bude obešen!
Foto: Printscreen: Twitter/@SwamiGeetika

užas

INDIJKA SILOVANA I UBIJENA NA PUTU DO POSLA: Policija pronašla njeno spaljeno telo, porodica traži da ubica bude obešen!

Planeta -

Posmrtni ostaci mlade indijske veterinarke nađeni su ispod jednog nadvožnjaka u gradu Šamšabad. Devojka je navodno oteta i silovana na putu do posla. Ovaj stravičan zločin je šokirao Indiju, ali i čitav svet.

Prijanki Redi (26) pokvario se motocikl na putu ka ambulanti u sredu i tako stigla do Šamšabada, gde joj je grupa muškaraca ponudila "pomoć".

Njena sestra Bavja je da je s njom poslednji put razgovarala u večernjim satima i da nikako nije posumnjala da je to poslednji put da priča sa njom, prenosi RT.

Tokom tog razgovora, Prijanka je sestri rekla da je prestravljena, jer se nalazi na nepoznatom području, a da se u blizini nalaze parkirani kamioni i nekoliko muškaraca.

Telo Prijanke Redi nađeno je sa užasavajućim opekotinama u četvrtak. Porodica je mogla da je identifikuje samo na osnovu medaljona koji je nosila.

"Ispitujemo snimke sa nadzornih kamera sa tog područja", rekao je novinarima zamenik policijskog komesara.

"Policija je obaveštena jutros oko 7.30 o spaljenomtelu. Sumnjamo da je polivena benzinom i zapaljena", dodao je on.

Policija je poslal 10 timova u potragu za počiniocima, međutim još uvek nije poznato da li su oni identifikovani. Motocikl je nestao, a policija veruje da bi on mogao da bude ključan dokaz koji će ih odvesti do osumnjičenih.

Porodica mlade lekarke zahteva pravdu.

"Ko god da je to uradio, mora da bude obešen", rekao je otac ubijene devojke.

Kurir.rs/RT

Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja