Najnovije vesti

UŽAS ISPRED OSNOVNE ŠKOLE: Muž brutalno ubio ženu dok su sa njom u autu sedeli njeno troje dece i majka! (FOTO)
Foto: EPA/STEPHEN SPILLMAN

stravično ubistvo u sad

UŽAS ISPRED OSNOVNE ŠKOLE: Muž brutalno ubio ženu dok su sa njom u autu sedeli njeno troje dece i majka! (FOTO)

Planeta

Žena koju je muž ubio na parkingu ispred osnovne škole sedela je u svom automobilu sa svojom majkom i troje dece, saopštila je porododica te žene na veb stranici gde se prikupljaju novčana sredstva.

Tifani Hil je ubijena u utorak ispred osnovne škole u Hejzel Delu u Vašingtonu, a policija je saopštila da se napadač, njen muž Keland Hil ubio ubrzo nakon policijske potere.

Tifanina sestra Tabata, rekla je u sredu da je troje dece bilo u automobilu u trenutku ubistva, ali da nisu povređeni. Njena je upucana tri puta i imala je brojne operacije, a očekuje se da će preživeti.

Tabata je rekla da će ona i njena druga sestra preuzeti brigu o troje dece koja su ostala bez majke. Sada prikupljaju novac za sedam avionskih karata.

Policija je rekla da je Tifani zatražila zabranu prilaska protiv svog muža, koji je platio kauciju neposredno pre ubistva.

"Put koji je pred decom nije lak. Ovo putovanje neće biti lako, biće emotivno, fizički, mentalno i finansijski iscrpljujuće, ali uz svu ljubav i podršku možemo pokušati da toj deci pružimo najbolji mogući život", rekla je Tabata.

Pucnjava se dogodila nakon što su časovi završeni i niko drugi nije povređen.

Sudski dokumenti povezani sa zabranom prilaska pokazuju dugu istoriju zlostavljanja i nasilja, s tim da je Keland više puta kršio svoju zabranu prilaska, prenosi The Columbian.

Policija je pozvana 7. novembra ispred restorana gde su ispod automobila ubijene žene pronašli crnu kutiju sa GPS-om, koja je bila zalepljena za rezervoar za gorivo. Hil je uhapšen i optužen da progoni svoju ženu.

Sudija višeg suda okrula Klark je odredio kauciju od 75.000 dolara, a onda je zamenica tužioca podnela zahtev za njeno povećanje na 2 miliona dolara tvrdeći da su dodatne informacije i procena opasnosti pokazale da je Hilova supruga "izložena ekstremnom riziku da će je optuženi ubiti".

U predlogu se takođe navodi da je Hil uhapšen u Merilendu i Severnoj Karolini zbog zlostavljanja supruge ali da su slučajevi kasnije odbačeni.

Sudski zapisi pokazuju da je Hil platio kauciju od 250.000 dolara 22. novembra.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: EPA/STEPHEN SPILLMAN/Ilustracija

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...