PRINCEZA U PROBLEMU ZBOG OČEVOG SKANDALA: Otkazala vereničku zabavu, plašila se da će fotografi vrebati princa Endrua!
Foto: Profimedia

kvari joj planove

PRINCEZA U PROBLEMU ZBOG OČEVOG SKANDALA: Otkazala vereničku zabavu, plašila se da će fotografi vrebati princa Endrua!

Planeta -

Baš kao što su se prijatelji britanske princeze Beatris i plašili, reputacija njenog oca princa Endrua već počinje da utiče na njene svadbene planove, prenosi Dejli Mejl.

Princeza je morala da otkaže svoju vereničku zabavu u Čilton Fajerhausu zbog straha da će tamo biti puno fotografa koji će uslikati njenog oca.

Beatris je prošle nedelje poslala pozivnici svojim prijateljima, a zabava je trebala da se održi 18. decembra.

Međutim, izbor lokacije je pokrenuo pitanje da je pitanju događaj visokog profila što baš i nije primereno trenutnoj situaciji kroz koju prolazi njena porodica.

Sada su Beatris i njen verenik Edoardo Mapeli Moci, poslušali savete svojih prijatelja i promenili planove i datum zabave, kako bi Endru mogao da prođe neprimetno.

Beatris se verila ranije ove godine i tek treba formalno da iznese detalje svog venčanja koje će se održati sledeće godine.

foto: Profimedia

Rečeno je da će njen otac biti jedan od gostiju, ali sada je neizvesno da li će biti na ovog događaju koji će biti dobro medijski propraćen, s obzirom da je nedavno morao da napusti svoje kraljvske dužnosti.

Princ Endru se našao u centru skandala nakon što su detalji iz života njegovog prijatelja Džefrija Epstajna izašli u javnost. Američkog milijardera su brojne žene optužile za seksualno zlostavljanje, a jedna je rekla da je imala seks sa britanskim princom.

foto: EPA/David Mariuz

Ovaj događaj je usledio nakon što se oglasila druga žrtva koju je Džefri Epstajn zlostavljao, a koja je rekla da je imala seks i sa pricom Endruom.

Bakingemska palata je rekla da neće komentarisati najnovije događaje, a princ Endru je već demantovao da je imao seks sa Virdžinijom Roberts, koja je u to vreme imala 17 godina.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Dejli Mejl/San

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track