Najnovije vesti

EPSTAJNOVA ŽRTVA O VREMENU KOJE JE PROVELA SA PRINCOM ENDRUOM: Bio je zaista zastrašujuće! Jedno od nas govori istinu!
Foto: Profimedia

VIRDŽINIJA ROBERTS

EPSTAJNOVA ŽRTVA O VREMENU KOJE JE PROVELA SA PRINCOM ENDRUOM: Bio je zaista zastrašujuće! Jedno od nas govori istinu!

Planeta

Nekadašnja seksualna robinja koja tvrdi da je bila primorana da spava sa britanskim princom Endruom tri puta opisala je vreme provedeno sa njim kao "zaista zastrašujuće".

"Jedno od nas govori istinu" izjavila je Virdžinija Roberts (35) u eksplozivnom intervjuu za BBC čiji je deo preneo San.

Ona tvrdi da je imala seksualni odnos s Endruom kad je imala svega 17 godina, 2001, nakon što su posetili noćni klub u Londonu. Virdžinija je ranije rekla da ih je upoznala Gislejn Maksvel, nekadašnja devojka pedofila Džefrija Epstajna, a kasnije i madam koja je regrutovala maloletnice za raskalašnog milijardera i njegove prijatelje.

foto: Profimedia

Endru je u ranijem intervjuu koji se završio katastrofalno porekao da se ikada sreo sa Virdžinijom i da je bio u Pica ekpresu u Vokingu u noći kad se to navodno dogodilo.

On je takođe odbacio njene tvrdnje da se "veoma znojio" dok su plesali u klubu, ukazujući da je zbog prekomerne doze adrenalina tokom folklandskog rata zadobio medicinsko stanje zbog kojeg ne može da se znoji.

"On zna šta se dogodilo, ja znam šta se dogodilo. A samo jedno od nas dvoje govori istinu", rekla je Virdžinija, dodajući da je to bilo zastrašujuće iskustvo u njenom životu.

Vojvoda od Jorka (59) bio je primoran da se povuče sa kraljevskih dužnosti nakon svog intervjua 16 novembra. On je naširoko kritikovan jer nije izrazio žaljenje zbog prijateljstva sa Epstajnom niti pokazao empatiju sa njegovim žrtvama.

Epstajn je pronađen mrtav u zatvoru u Njujorku u avgustu, gde je čekao na suđenje zbog seksualne trgovine ljudima. Skandal o princu i Epstajnu emitovaće se u ponedeljak, 2. decembra u 20.30.

Kurir.rs/San

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...