TRAMPOVI POŽELELI SREĆAN BOŽIĆ AMERIKANCIMA: Molimo se za vojnike koji su daleko od kuće (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

bela kuća

TRAMPOVI POŽELELI SREĆAN BOŽIĆ AMERIKANCIMA: Molimo se za vojnike koji su daleko od kuće (VIDEO)

Planeta -

Predsednik SAD Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp poželeli su Amerikancima srećan Božić dok sa porodicom na Floridi slave praznik.

"Predsednik i ja želimo da svakom Amerikancu poželimo srećan Božić'', rekla je prva dama SAD u video poruci snimljenoj u Beloj kući, koja je danas objavljena, preneo je AP.

"Upućujemo posebnu molitvu za one pripadnike vojne službe koji su stacionirani daleko od kuće i ponovo izražavamo nadu za mir među narodima i radost u svetu", istakla je ona u poruci.

Američki predsednik Donald Tramp i prva dama Melanija za Badnje veče najpre su prisustvovali misi u baptističkoj crkvi, a zatim su praznik proslavili večerom u dvorani njegovog privatnog kluba na Floridi.

Na Badnji dan Tramp je video-pozivom razgovarao sa grupom vojnika stacioniranim u Avganistanu, Kuvajtu, Adenskom zalivu i pripadnicima Er Forsa u Misuriju i obalske straže na Aljasci.

Pohvalio je oružane snage za napore u borbi protiv poslednjeg kalifata Islamske države i ubistvo njenog lidera Abu Bakr al-Bagdadija.

Takođe je istakao ekonomske uspehe kod kuće i najavio rast plata vojnika u novoj godini.

Trampa su novinari upitali šta je kupio gospođi Tramp za Božić. "Lepu čestitku", rekao je on i priznao da još "uvek radi na božićnom poklonu".

(Kurir.rs/Tanjug, Foto: Printscreen/Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track