ŠIROKO! DŽONSON DOČEKUJE NOVU GODINU NA POZNATOM OSTRVU: Biće u raskošnoj vili koja nedeljno košta 46.000 evra!
Foto: EPA/Will Oliver

Raj

ŠIROKO! DŽONSON DOČEKUJE NOVU GODINU NA POZNATOM OSTRVU: Biće u raskošnoj vili koja nedeljno košta 46.000 evra!

Planeta -

Karibi - Džonson će sa devojkom Keri Simonds odsesti u luksuznom kompleksu čije iznajmljivanje košta 46.000 evra nedeljno

Britanski premijer Boris Džonson će sa devojkom Keri Simonds 2020. godinu dočekati na Mistiku, karipskom ostrvu poznatom po luksuznim odmaralištima.

Džonson je rešio da se opusti posle naporne godine u kojoj je uspeo da sa Konzervativnom strankom pobedi na izborima, a u tome će mu svakako pomoći raskošna vila sa četiri bazena čije nedeljno iznajmljivanje košta 46.000 evra.

Potomak Fon Bizmarka

Britanski premijer će s partnerkom biti gost grofa Leopolda fon Bizmark-Šonhauzena i njegove glamurozne supruge Diboner. Oni su pripadnici visokog društva, a njihov sin Nikolaj fon Bizmark, koji je fotograf, poznat je kao momak britanske manekenke Kejt Mos.

Inače, grof Leopold fon Bizmark-Šonhauzen je direktan potomak čuvenog nemačkog kancelara Ota fon Bizmarka, jednog od najvećih nemačkih heroja 19. veka. Borisova devojka Keri je prijateljica sa Diboner, koja u Londonu vodi butik sa luksuznom robom u koji se dolazi samo sa pozivom. Vila „Okeanus“, u kojoj će odsesti, nalazi se iznad britanskog zaliva, koji je dobio to ime nakon što je kraljica Elizabeta Druga posetila Mistik davne 1966.

Raskošna vila

Vila se iznajmljuje sa četvoročlanom poslugom i njene ostave su pune najfinijih namirnica i pića iz celog sveta. Napravljena je 1976, ima nekoliko velikih terasa sa prelepim pogledom i čak četiri bazena. Za izgled vile je zaslužan švedski arhitekta Arne Haselkvist. Britanski premijer je posle pobede na izborima okončao apstinenciju od alkohola. Tema ovogodišnje najluđe noći na Mistiku je „Igra prestola“, čuvena HBO serija koja je ranije ove godine obarala rekorde u gledanosti.

Zvezda do mile volje

TU SU I DŽEGER, ADAMS...

Mistik će ove godine biti hit destinacija za brojne svetske zvezde u najluđoj noći. Pored britanskog premijera, na ostrvu će 2020. dočekati još i Mik Džeger, frontmen Rolingstonsa, s ćerkama Džejd i Džordžijom Mej, kao i glumački par Danijel Krej i Rejčel Vajz, rok pevač Brajan Adams, dizajneri Tom Ford i Tomi Hilfiger, kao i manekenka i glumica Kara Delevin.

Kurir.rs Foto: EPA/Will Oliver

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track