OVAJ LOPOV JE ŠIROKE RUKE: Upao naoružan u radnju i ostavio dve markirane torbe pune keša i droge! (FOTO)
Foto: AP

nije robin hud

OVAJ LOPOV JE ŠIROKE RUKE: Upao naoružan u radnju i ostavio dve markirane torbe pune keša i droge! (FOTO)

Planeta -

Vlasti Luizijane ostale su potpuno zbunjene kada je kriminalac upao u prodavnicu, ali umesto da iznese ili ukrade nešto, on je ostavio skupe, markirane torbe unutra i pobego napolje.

Šok je nastao i kad se otkrilo da su "Luj Viton" i "Guči" torbe pune droge i keša, a unutra su bili i pištolji digitalna vagica.

foto: AP / Lafourche Parish Sheriff Office

Zaposleni je rekao da mu je ponudio 100 dolara da "zadrži svoju torbu", rekao je u intervjuu poručnik Brenan Matern, portparol šerifa mesta Laforš, Kreg Vebr. "Ne znam da li je njegova namera bila da drži torbu dok se ne vrati ili šta već."

Radnik je odbio, a muškarac je izašao bez torbi, navodi se u vesti. Kasnije je kupac istakao da je jedan od njih držao pištolj za koji se ispostavilo da je ukraden iz susedne opštine Terebon. Kriminalac je takođe ostavio gotovinu i digitalnu vagu, dok je u drugoj vrećici bio lek Subokon i sumnja na metamfetamin, navodi se u saopštenju.

foto: AP / Lafourche Parish Sheriff Office

Nadzorne kamere snimile su muškarca i policija se nada da će ga identifikovati.

"Nismo ga pozitivno identifikovali ... ali već smo dobili nekoliko saveta", rekao je je Matern nakon objavljivanja, a fotografije su objavljene na internetu. "Ove slike su prilično dobre, tako da smo sigurni da ćemo ga moći identifikovati."

Kurir.rs / AP

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja