ČUVARKA KOJA JE IMALA AFERU SA ROBIJAŠEM OSUĐENA NA 2 GODINE Probušila je rupu na pantalonama da bi imala odnose sa njim
Foto: Profimedia

zatvor u duramu

ČUVARKA KOJA JE IMALA AFERU SA ROBIJAŠEM OSUĐENA NA 2 GODINE Probušila je rupu na pantalonama da bi imala odnose sa njim

Planeta -

Stefani Smitvajt (40) bila je čuvarka u jednom od najstrože čuvanih zatvora u Duramu na severoistoku Engleske.

Bila je opčinjena zatvorenikom Kurtisom Varenom, gangsterom čije je ime tetovirala i koji je u zatvoru služio 23 godine zbog krijumčarenja droge.

Slala mu je ljubavne poruke i probušila je pantalone kako bi se neometano mogla da ima seks sa njim dok je na dužnosti.

Na sudu je demantovala da joj je rupa na pantalonama služila za to, ali sudija joj je odgovorio da mu je teško zamisliti zašto bi na tom mestu imala tu rupu.

"Vaše ponašanje predstavlja najgore moguće kršenje poverenja koje su građani imali u vas", rekao joj je sudija i poslao je u zatvor na 2 godine.

Imali su seks u kuhinji, perionici, ćeliji...

Afera sa zatvorenikom trajala je šest meseci, između juna i decembra prošle godine, a imali su seks u zatvorskoj kuhinji, perionici, kao i u ćeliji.

Istražitelji su otkrili da su jedno drugog za tri meseca zvali 213 puta.

foto: Profimedia

Našli 450 pisama erotskog sadržaja

Sve se odvijalo u zatvoru u kojem su neki od najgorih ubica u Britaniji.

Osoblje zatvora posumnjalo je da se nešto događa nakon što su videli kako Stefani zatvoreniku daje nekakav papirić. Kad je osoblje zatvora krenulo po taj papir, zatvorenik je pokušao da ga pojede.

Tada su otkrili i druge poruke koje su razmenjivali, većinom erotske, a potom su čuvarki zatvora pretražili stan gde su pronašli još poruka i autobiografiju zatvorenika u kojeg se zaljubila.

U domu rođaka pohotne čuvarke zatvora pronašli su još 450 pisama erotskog sadržaja, a u njenom automobilu našli su mobilni sa kojeg je zvala samo jedan broj - zatvorenikov u Frankland zatvoru.

foto: Profimedia

Donosila mu drogu i informacije o zatvorskom sistemu

Stefani je prvo demantovala sve, a potom je priznala.

Istražiteljima je rekla kako je bila očajna te da se nadala kako se njihova veza može nastaviti van zatvora.

Zatvoreniku je tajno donosila drogu i otkrivala informacije o zatvoru i bezbednosnom sitemu i kamerama, piše britanski Mirror.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja