NATERALA JE LJUBAVNIKA I BIVŠEG MUŽA DA SE BORE ZA NJU U DVOBOJU: Jedan više nije živ, a evo koliko će ona robijati!
Foto: Profimedia

jezivo

NATERALA JE LJUBAVNIKA I BIVŠEG MUŽA DA SE BORE ZA NJU U DVOBOJU: Jedan više nije živ, a evo koliko će ona robijati!

Planeta -

Jedna žena i njen ljubavnik seksualni prestupnik kažnjeni su sa više od 20 godina zatvora zbog ubistva njenog bivšeg muža tokom "srednjovekovnog dvoboja" u istočnom londonskom tunelu.

Asta Juskauskiene (35) nagovorila je svog novog 25-godišnjeg partnera Mantasa Kvedarasa da se bori protiv oca njene ćerke Giedruisa Juskauskasa. Kako je rečeno, ona je rekla dvojici muškaraca da će pobednik kao nagradu dobiti nju.

Ali u konfrontaciji koja je usledila, Kvedaras - osuđeni silovatelj - u roku od nekoliko sekundi ubio je svog nenaoružanog i pijanog rivala izbovši ga 35 puta u grudi, vrat i lice.

Ubistvo se desilo u ranim jutarnjim časovima 17. juna prošle godine u Njuhamu. Sledećeg dana dvoje zaljubljenih slavili su izlaskom na picu, piše Independent.

foto: Profimedia

Juskauskiene je kažnjena sa 24 godine zatvora u petak, nakon što je proglašena krivom za ubistvo i ometanje pravde. Njen ljubavnik je dobio 22 godine kazne zatvora nakon što je priznao da je ubio njenog supruga.

Par je započeo vezu preko društvenih medija dok je Kvedaras izdržavao zatvorsku kaznu u Litvaniji - državi odakle su oboje poreklom - zbog seksualnog napada na tinejdžerku.

Kvedaras je potom stigao u Veliku Britaniju da upozna Juskauskiene, samo pet dana pre nego što je ona organizovala njegovu borbu sa 42-godišnjim Juskauskasom, koji je takođe poreklom iz te baltičke države.

foto: Profimedia

Tužilac je rekao da se radilo o "srednjevekovnom duelu" čiji su učesnici igrali po različitim pravilima i bili su različitih sposobnosti.

"Juskauskas je bio veoma pijan. Za razliku od Kvedarasa, on nije bio sklon nasilju. Bio je potpuno nenaoružan", rekao je tužilac, koji je dodao da je mlađi muškarac bio nasilan i u zatvoru.

Prema rečima svedoka Juskauskiene je ispričala prijateljima da želi da se muškarci tuku oko nje i da će ona ostati sa onim koji pobedi.

"Mislim da ću se igrati dok ne upadnem u nevolju. Valjda volim rizik i opasnosti", rekla je osuđena žena jednoj prijateljici koja je te reči ponovila na sudu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Independent/Blic

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track