DEVOJČICA (6) IZ JUŽNE KAROLINE PRONAĐENA MRTVA: Poslednji put je viđena kako izlazi iz školskog autobusa (FOTO, VIDEO)
Foto: AP/Sean Rayford

svi su tragali za njom

DEVOJČICA (6) IZ JUŽNE KAROLINE PRONAĐENA MRTVA: Poslednji put je viđena kako izlazi iz školskog autobusa (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Nakon četiri dana od nestanka, Fej Svetlk (6) iz Južne Karoline, nađena je mrtva u predgrađu glavnog grada Kejsija nakon što je poslednji put viđena kako izlazi iz školskog autobusa.

Istražitelji su rekli kako se smrt šestogodišnje Fej tretira kao ubistvo, no zasad nema osumnjičenih, a istražitelji daju sve od sebe kako bi napredovali s istragom i što pre razrešili smrt devojčice.

foto: AP/Sean Rayford

"Ovo je fluidna situacija i mi marljivo radimo na tome", rekao je Biron Snelgrov, šef javne bezbeodnosti Kejsija.

U sklopu potrage za nesrećnom devojčicom, pronađen je i leš muškarca u istoj četvrti gde je nađena i Fej. Snelgrov nije potvrdio da su te dve smrti nisu povezane, ali bezbednosne službe kažu kako nema opasnosti za ostale građane.

Istražitelji su u sredu objavili fotografiju dva sumnjiva vozila koja su se kretala područjem na kojem je Faj posljednji put bila viđena te mole građane Kejsija za bilokakve informacije kako bi mogli lakše identifikovali ljude iz vozila.

Takođe je i dom u kojem je Fej živela s majkom pretražen nekoliko puta od strane policije, no nažalost, ništa nisu pronašli.

foto: AP/Sean Rayford

Takozvani 'Amber Alert', kojim se vanredno i mediji uključe u potragu nestale osobe, nije bio uključen za nesrećnu devojčicu jer istražitelji nisu imali dokaze da je Fej bila oteta.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: AP/Sean Rayford

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja