IZAŠLI SU NA PRVI DEJT, A ONDA SE SVE PRETVORILO U NOĆNU MORU: On je opljačkao banku, pa je naterao da ga vozi!
Foto: Shutterstock

pljačka

IZAŠLI SU NA PRVI DEJT, A ONDA SE SVE PRETVORILO U NOĆNU MORU: On je opljačkao banku, pa je naterao da ga vozi!

Planeta -

Neimenovana žena zauvek će zapamtiti svoj prvi sastanak sa muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacije za upoznavanje, ali ga nije videla pre prvog susreta. Upravo na tom susretu on joj je priredio veliko iznenađenje - ona mu je sa svojim autom poslužila da ga odveze nakon što je opljačkao banku.

Sve je počelo kada je Kristofera Kastilja pokupila u svom autu ispred kuće njegovih roditelja na Roud Ajlendu. Vozili su se pola sata prema Masačusetsu tog dana, 5. decembra 2016. godine.

Kada su se približili jednoj banci, rekao joj je da se zaustavi ispred nje. Izašao je, a ona ga je pričekala, da bi se nakon nekoliko minuta trčećim korakom i sunčanim naočarama na licu vratio u auto s pištoljem i 1.000 dolara u rukama. Povikao je: "Vozi, je**te!"

Kastiljo je ovih dana osuđen na pet godina zatvora, a državni tužilac je na suđenju opisao što se dogodilo u banci, tih par minuta dok se nije vratio u auto i zaprepašćenoj ženi naredio da ga odveze nakon pljačke banke.

Kastiljo je ušetao u banku i službeniku pokazao pištolj. Tražio je 1.000 dolara i rekao mu da mu zaista trebaju i da je u velikim bolovima.

Njegova slučajna saradnica ga je isprva poslušala kada joj je rekao da krene, ali kada je u retrovizoru videla svetla policijske sirene, odmah je stala i izašla iz auta. On je ostao da sedi, a izvukla ga je policija koju je počeo da pljuje.

Ona nije optužena ni za jedno krivično delo, piše CNN.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track