HOROR VOŽNJA U UBERU: Kada su seli niko nije predviđao da će vozač da poludi! (VIDEO)
Foto: Screenshot Youtube CNN

neviđeno

HOROR VOŽNJA U UBERU: Kada su seli niko nije predviđao da će vozač da poludi! (VIDEO)

Planeta -

Dva putnika u Uberovom automobilu snimili su video "Vozeći se noću" kada je njihov vozač jurio za drugim automobilom koji ga je udario i pokušao da pobegne. Džon Murej i Tameka Svan rekli su da žele da veče provedu u gradu, u Ričmond-u, Virdžinija, kada se incident dogodio.

"To je bio najstrašniji trenutak u mom životu. Nikad se u životu nisam tako uplašio. Bila je to noćna mora", kaže Svan. Prema rečima putnika, automobil je udario u vozilo Ubera čim su napustili ili se odmaknuli od ivice kolovoza.

"Naš Uber je nameravao da se zaustavi tako da vozači mogu da razmenjuju informacije, ali drugi automobil se nije zaustavio iza nas. Zaobišao nas je i pobegao. Tada je naš Uber krenuo za njim", kaže Svan.

Marej je odlučio da snimi pesmu i pusti snimku uživo. Molili su vozača da ih pusti napolje, ali vozač to nije želeo. Video prikazuje prikaz sa zadnjeg sedišta dok se vozilo kreće ulicama, prenosi The Blaze.

U jednom trenutku, vozač je pozvao policiju sa svog mobilnog i posegnuo za Tamekijem, koji ih je obavestio o čemu se radi i da ih vozač ne želi pustiti van.

Da stvar bude još gora, tokom jurnjave Uberovo vozilo je imao još jednu nesreću sa svojim putnicima, nakon koje je zaustavio i pustio putnike iz vozila. Uber je u izjavi naveo da se incident istražuje i da je vozačev pristup aplikaciji uklonjen dok je istraga u toku.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track