DEVOJČICU (6) IZ JUŽNE KAROLINE UBIO JE KOMŠIJA: Zadavio je dete nekoliko sati nakon otmice, sebi je prerezao vrat
Foto: AP/Cayce Department of Public Safety

HOROR

DEVOJČICU (6) IZ JUŽNE KAROLINE UBIO JE KOMŠIJA: Zadavio je dete nekoliko sati nakon otmice, sebi je prerezao vrat

Planeta -

Koti Tejlor (30) zadavio je devojčicu Fej Svetlk (6) iz Južne Karoline, nekoliko sati nekon što je oteta, a sebi je potom prerezao sebi vrat, potvrdili su nalazi obdukcije u utorak, prenosi Dejli mejl.

Patolog okruga Leksington, Margaret Fišer suzbila je suze na konferenciji za novinare koja je održana ispred Baptističke crkve Triniti, u utorak posle podne, gde je otkrila rezultate obducije devojčice.

Potrvrdila je da je Fej umrla od gušenja, a da se njeno ubistvo dogodilo nekoliko sati nakon otmice. Ubio ju je njen komšija. Nestala je 10. februara, a njeno telo je pronađeno 13. februara u šumovitom delu, između njene kuće i prodavnice auto-delova, prenoci CNN.

Izveštaj obducije je otkrio i da je muškarac koji se dovodi u vezu sa ubistvo devojčice, počinio samoubistvo tako što je prerezao sebi vrat.

DNK dokazi sa mesta gde su pronađena tela i iz Tejlove kućesu otkrili da je on oteo i ubio Fej, potvrdile su vlasti.

Veruje se da je on jedini izvršilac zločina, rekao je direktor Odeljenja za javnu bezbednost Biron Snelgrov.

Fišerova je rekla da neće biti objavljeno više detalja o tome kako je Fej umrla i u kakvom je stanju pronađeno njeno telo.

Potvrdila je da Fej nije umrla na mestu gde je telo pronađeno, već da je ubica telo premestio pre nego što ga je policija pronašla u četvrtak ujutru.

foto: AP/Sean Rayford

Policija je otkrila "kritične dokaze" koji su se nalazili u katni za đubre, koji je pripadala Tejloru. Četvrtak je dan kada se skuplja smeće u ovom kraju, što su svi stanovnici znali.

Policija je pratila sanitarne kamione kroz komšiluk i metodično su pregledali smeće tražeći tragove.

Telo devojčice su našli oko 10:30 ujutru. U isto vreme policija je dobila poziv da je jedan muškarac krvario u stražnjem delu svog dvorišta.

U pitanju je bio Koti Tejlor. Policija je sa njim razgovarala u sredu posle podne i tada s upretresli njegove imanje.

Osumnjičeni je sarađivao sa policijom i dozvolio je da mu pretresu kuću. Međutim, policija nije našla ništa što bi ga povezalo sa nestankom devojčice.

Veruje se da je osumnjičeni preneo telo svoje žrtve u toku noći u šumovito područje iza gradskih kuća.

foto: AP/Sean Rayford

Snelgrov je rekao da su prikupljeni video snimci iz komšiluka tokom pretresa i da je Tejlor radio neke sumjive stvari, ali da neće govoriti detaljnije o tome.

Potvrđeno je da je Tejlor imao i cimera, ali da on nije znao da Tejlorov zločin, nije u to vreme bi kod kuće.

Fej je nestala 10. februara dok se igrala na svom tremu nakon što se autobusom vratila iz škole. Policija i ogroman broj građana su odmah krenuli u potragu za njom.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: AP/Cayce Department of Public Safety

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja